Puan vermedi·480 syf.····Okunma: 25 Nisan 2020 14:00 Ateş 4.5/5
Evet hepinize merhaba. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bugün Filiz Puluç'un 'Ateş' kitabı ile sizlerleyim.
🖇 "Geceler iyi değildir, kız çocuğu. İyi uykular."
Konusu🖇: Ateşten korkan bir kız; kahramana ihtiyacı olan bir kız çocuğu.
Ateşi görmeden bir günü bile geçmeyen genç bir adam; kahraman olmak istemeyen bir kahraman.
Soyadının hakkını verenlerin; bir kızın hayatına Ulaş'manın, bir adamın kader gemisinde Arya emrini vermesinin hikayesi.
Yorum 🖇: Kitabı almadan önce ne yazarı tanıyorum, ne karakterleri. Bir kaç yoruma bakmıştım, genel olarak olumlu yorumlar görünce almıştım.
Karakterleri o kadar çok beğendim ki.
Ailesini kurban etmiş Arya'nın yüreği sürekli ateşler içinde kalan bir adamı sevmesi. Kendi minicik Arya'nın acıları yüzünden büyümemesi. O sırada karşısına çıkan bir buz dağına güvenmesi, ondan güç alması.
Ulaş'ın masum sevgisi, kiz çocuğunu koruması. Kutay- Argun- Bahadır'ın arkadaşlıkları ise kitaba ayrı bir güzellik katmıştı.
1. Kitap genel olarak güzeldi. Ben 1.kitapta karakterleri tanıdım. 2.kitapta olaylara daha hakimdim. Okumayanlar okuyabilir. Güzel bir seri.
Bu yorumları @herasausade ınstagram hesabımdan da paylasiyorum. Takip ederseniz sevinirim. :)