2020 100. kitabı
Okunma: 29 Aralık 2020 21:41
2020’nin son gününden selamlar kitap severler. Umarım yeni yıl, eskiyi aratmaz ve sağlıklı bir yıl geçiririz. Biz yılın son günlerinde @aydanin_kitapları ve @nevracayorumlar ile çok tatlış bir kitap okuduk: Debbie Macomber - Bir Kış Rüyası. Ashley, ilk kez bir Noel’i annesinden uzak geçireceğini düşünürken çalıştığı iş yeri tadilat için kapanmış, Ashley de soluğu havaalanında almıştı. Ama bir sorun vardı: Seattle giden uçakta yer yoktu! Ashley de yapabileceği tek şeyi yapmış, araba kiralama acentesine gitmişti. Dash, mühim bir iş görüşmesi için Seattle’a gitmeliydi fakat uçakta yer yoktu. En hızlısı araba kiralamaktı ama sıraya girdiğinde, tek bir kiralık araç kaldığını, onu da önündeki kadının almak üzere olduğunu fark etti. O araba için her şeyi yapabilirdi ki buna, arabayı önündeki kadınla paylaşmak da dâhildi! Ashley, arkasındaki karizmatik adamın teklifini düşünürken bankodaki adamın sözüyle kararını vermek zorunda kalmıştı. Yani yakışıklı ve karizmatik bir yol arkadaşı olacaktı! Birbirini tanımayan Ashley ve Dash’i nasıl bir macera bekliyordu? Debbie Macomber’ın kalemini çok sevsem de bazı kitaplarında boşluk, eksiklik hissettiğim ne yazık ki oluyor. Bu kitabı, içinde Noel esintileri var, diye seçmiştim ama pek de Noel esintisi olduğu söylenemezdi. Tatlış atışmaların olduğu, keyifle okuduğumuz bir kitaptı yine de. Kitabı kapattığımda gülümserken buldum kendimi ki bunda, Dash’in rolü çok büyüktü. Bir yerde kendisine çok kızsam da kendisini çok sevdirdi. Ben Ashley’i bir @nevracayorumlar kadar sevemesem de koca bir yüreği vardı. Küçük köpeğimizi de unutmayalım, hele bir sahnesi çok eğlendirdi bizi. Kitapta tek saçma kısmı FBI olmasa daha iyiydi.
Bir Kış RüyasıDebbie Macomber · Epsilon Yayınevi · 2020992 okunma