···Okunma: 06 Ocak 2021 19:33 Herkese merhaba.
Serinin ikinci kitabı oldukça aksiyon ve duygu yüklüydü. Okurken hem şaşkınlık hem de üzüntüyü birlikte yaşadım. Sophie, mahallesine taşınan beş erkek kardeşi tanıdıkça her şeyin bu kadar değişeceğini asla tahmin edemezdi. Güçlü duruşunun arkasında oldukça yaralı bir genç kız bulunuyor. Bu kitapta Nicoli o kadar pasif bir rolde oldu ki yerini Luca oldukça fazla aldı. Okurken aşırı şaşırdığım ama nedense çok çabuk kabullendiğim kısımdı. Hatta benim favorim de oldu. Sophie için yüzleşmesi gereken gerçekler ve kayıplarla dolu bir zamandı. Birbirine rakip iki mafya ailesi arasında sırlarla dolu bir mücadele verecek ve nasibini alacaktı. Ama onu asla yalnız bırakmayan dostu Millie vardı ve her koşulda yanında olmaktan kaçınmadı. Çok güzel bir dostluğun örneğiydi. Genel olarak ilk kitaptan kat kat güzeldi. Aksiyon kitabın başında ve sonunda çok iyi işlenmişti. Duygular belki de daha net ve tam olarak ortaya bu kitapta atıldı. Sophie ve onun devam eden mücadelesi okumaya değer ve inancı mükemmel.