Kendin için, çocukların için, ülken için güzel şeyler ümit ederken, seni biçimlendiren şeyin güzel bir gelecek hayali olduğunu düşünürken, birden bire kaderinin, güne ayak uyduramamak, gençliğini, geçmişini özlemek ve hızla dönen dünya tarafından hep kenara savrulmak olduğunu görüyorsun.
Sayfa 136
Okuyan var mıdır sizin fikriniz nedir?
360 syf.
·
Puan vermedi
·
4 günde okudu
Selamlar Şimdi elimden bıraktım bu kitabı ve hemen fikirlerimi sıcağı sıcağına yazmak istedim. İnci Aral hakkında bilgi sahibi değilim. Bu da okuduğum ilk kitabı. Fakat ben ne konusunu ne de yaklaşım
Kendi Gecesinde
Kendi Gecesindeİnci Aral · Kırmızı Kedi Yayınevi · 2019462 okunma
Reklam
reşit, ömür denen şeyin tedricen yaşanmadığını söylerdi. gerçekten öyle, her şey birdenbire oluyor. küçük bir çocukken birdenbire, ilaçlarını plastik bir margarin kabında saklayan bir ihtiyar oluveriyorsun. kendin için, çocukların için, ülken için güzel şeyler ümit ederken, seni biçimlendiren şeyin güzel bir gelecek hayali olduğunu düşünürken, birdenbire kaderinin, güne ayak uyduramamak, gençliğini, geçmişini özlemek ve hızla dönen dünya tarafından hep kenara savrulmak olduğunu görüyorsun.
Reşit, ömür denen şeyin tedricen yaşanmadığını söylerdi. Gerçekten öyle, her şey birdenbire oluyor. Küçük bir çocukken birdenbire, ilaçlarını plastik bir margarin kabında saklayan bir ihtiyar oluveriyorsun. Kendin için, çocukların için, ülken için güzel şeyler ümit ederken, seni biçimlendiren şeyin güzel bir gelecek hayali olduğunu düşünürken, birdenbire kaderinin, güne ayak uydurmamak, gençliğini, geçmişini özlemek ve hızla dönen dünya tarafından hep kenara savrulmak olduğunu görüyorsun.
Sayfa 136·Kitabı okudu
Reşit,ömür denen şeyin tedricen yaşanmadığını söylerdi.Gerçekten öyle,her şey birdenbire oluyor.Küçük bir çocukken birdenbire,ilaçlarını plastik bir margarin kabında saklayan bir ihtiyar oluveriyorsun.Kendin için,çocukların için,ülke için güzel şeyler ümit ederken,seni biçimlendiren şeyin güzel bir gelecek hayali olduğunu düşünürken,birdenbire kaderinin,güne ayak uyduramamak, gençliğini, geçmişini özlemek ve hızla dönen dünya tarafından hep kenara savrulmak olduğunu görüyorsun.
Sayfa 136·Kitabı okudu
68 kuşağını iyi tanıyor musunuz? MHP Lideri Bahçeli son öğrenci eylemlerini 68 dönemine benzetti. 68 kuşağı üzerine bugüne kadar pek çok kitap, makale yazıldı; belgeseller, diziler, filmler çekildi.
Reklam
759 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.