Hakan Özçolak

Puan vermedi·271 syf.··
2022 9. kitabı
·
8 günde okudu
·
Okunma: 25 Mart 2022 13:03
Dünyayı tek elden yönetmek isteyen Yahudilerin bu uğurda kendi halkına dahi acımadan felakete sürükleyecek kadar nasıl acımaz olduklarını anlatan harika bilgiler içeren bir kitap.
Siyon Liderlerinin ProtokolleriSergius Nilus · Nokta Kitap · 201613 okunma
📚🔔 Tatil zili çaldı! Bir yıl boyunca verilen emeklerin ardından şimdi dinlenme, keşfetme ve yeni maceralara atılma zamanı. 🌞 Bu yaz bol kahkahalı, bol anılı ve elbette bol kitaplı geçsin. Tüm öğrencilere keyifli tatiller diliyoruz! 💙📖
15. Protokol
Ölüm herkes için kaçınılmaz bir sondur. En iyisi bu sonun, görevimizi yapmamıza engel olanlara, bu görevi baltalayanlara bizden daha yakın olmasını sağlamaktır. Gerektiğinde Masonlar'ı dahi, kardeşliğin korunmadığı gibi gerekçelerle idam ederiz. Sadece ölümle cezalandırmadıklarımız değil, gerekirse hepsi normal bir hastalıktan ölmüş gibi ölürler. Bunu bildikleri sürece, kardeşlik dahi itiraz etme cüreti gösteremez. Bu yöntemlerle Masonlar arasında düzenimize karşı çıkabilecek olanları köklerinden söküp atarız. Böylece Yahudi olmayanlara liberalizmi telkin ederken, kendi insanlarımızın ve ajanlarımızın sorgusuz sualsiz itaat etmelerini sağlarız.
Sayfa 179·Kitabı okudu
10. Protokol
Bütün ülkelerde, insanlığı tüketecek derecede kavgalar, kin mücadele, fesatlık hatta işkence, açlık, hastalıklar aşılamak ve yokluk gibi yöntemler kullanarak, halkların hükümetlerle olan ilişkilerini onarılmaz derecede bozmamız gerekir ki, Yahudi olmayanlar tamamıyla hakimiyetimiz altında olan parasal ve diğer her türlü konuda bizden başka sığınacakları bir yer olmadığını anlasınlar.
Sayfa 164·Kitabı okudu
6.Protokol
Biz sanayinin, hem emeği hem de sermayeyi topraktan uzaklaştırmasını ve spekülasyon sayesinde dünyanın tüm servetinin elimize geçmesini istiyoruz. Bu sayede Yahudi olmayanların tümünü işçi sınıfı saflarına atacağız. Yahudi olmayanlar, o zaman başka sebep için değil, sadece var olma haklarını koruyabilmek için önümüzde eğilecekler.
Sayfa 151·Kitabı okudu
" Özgürlük kelimesi insan topluluklarını her türlü kuvvete, her çeşit otoriteye, hatta Tanrı'ya ve yaratılış kanunlarına dahi savaşmaya teşvik eder. Bu yüzden krallığımızı kurduğumuz zaman, ima ettiği anlamlar ile insan kitlelerini kana susamış hayvanlara çeviren bu kelimeyi hayat sözcüğünden silmiş olacağız."
Sayfa 143·Kitabı okudu