1Q84 - Spoiler içerir
·
Puan vermedi
Sene boyunca kütüphanede bu kitapla göz göze gelip, bir türlü alıp okumaya cesaret edememiştim. Tam 1256 sayfa, tuğladan hallice bir kitap... Yaz tatiline niyetlendim, okullar tatil olur olmaz
1Q84 (Tek Cilt)
1Q84 (Tek Cilt)Haruki Murakami · Doğan Kitap · 20163,822 okunma
416 syf.
·
Puan vermedi
YASAKLI #kitapyorumu "Çok doğru bir adam değilim belki ama gerekirse onca yanlışın arasında senin tek doğrun olacağım." Lal Figan üçlemesinin ikinci kitabı Yasaklı. Serinin ilk kitabından sonra ikinci için yanıp tutuşmuştum bu sebeple üç çıkmaya yakın bu kitabı okudum. İyi ki diyorum çünkü her şey mükemmel ilerliyorken sonlara doğru kitap bize sağlı sollu vuruyor. Üçüncü kitap elimdeyken hemen devam edeceğim. Askeri kurgulardaki asker erkek karakterler öyle güzel seviyor ki Doru'da onlardan biriydi. Aklımızı aldı Yasaklı kitabıyla. Dolu dolu aşk sahneleri yazmış yazarımız. Başta bir ayrı kalma durumu vardı aşk acısı çekerek başlıyoruz, Doru terk edildiği sevdiği kadını gelen görev emriyle korumak zorunda. Gizli saklı göz önünde tutmaya çalışıyor, Erva'da onun yakınında olduğundan habersiz mutsuz. Sonrasında itiraflar geliyor yarım kalan aşkı doyasıya yaşamaya başlıyorlar ama hep bir korku da hissediliyordu. Bu da finalde bizi karşılıyor ne yazıkki. Doru beni şaşırtıyor gibi oldu sonra kızgınlığımı aldı ama devamında nasıl bir tavır sergileyeceği de önemli. İlişkilerine ailelerden gelen destek çok güzeldi, büyük bir aile ortamı oluştu o aile sıcaklığı iyi yansıtılmıştı. Sonlara doğru hızlı bir ivme kazandı gidişatı bir anda bir sürü şey oldu duygu sellerine kapıldık gittik. Ben final kitabına geçiyorken seriye başlamamış olanlara daha fazla bekletmemelerini öneririm.
Yasaklı
YasaklıPınar Salman · Pukka Yayınları · 2024142 okunma
Reklam
Tebrikler tılsımlandınız
284 syf.
9/10 puan verdi
·
5 günde okudu
"Emlina, mislina, mernuş, tebernuş, kefe tataynuş ahreç, ahreç, ahreç..." Tebrikler artık siz de tılsımlandınız. Hüseyin Rahmi Gürpınar okuma etkinliği (bkz
Muhabbet Tılsımı
Muhabbet TılsımıHüseyin Rahmi Gürpınar · İthaki Yayınları · 2023130 okunma
Kürk Mantolu Madonna kitabında Sabahatitn Ali "Ona hakikaten dargın değilim ; asla kızmıyordum. Sadece mütesssirdim. "Bunun böyle olmaması lazımdı" diyorum. Demek ki beni bir türlü sevemiyordu. Hakkı vardı. Beni hayatımda hiç, hiç kimse sevmemişti." diyordu ya hani, işte bazen hayatına girdiğiniz ya da hayatınıza soktuğunuz karakterler size bu gerçekliği tüm acısıyla gösterir de siz ancak narkozun etkisi kalkınca acısını ve gerçek olduğunu anlarsınız.
Omen Tanrı'm ona aşığım çünkü şehveti harikaydı!
264 syf.
2/10 puan verdi
·
4 günde okudu
Âşık mı? Aşk değil bu! Aşka hakaret!
Lanetli Âşık
Lanetli ÂşıkErin Sterling · Olimpos Yayınları · 0231 okunma
Reklam
1.000 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.