Her kitabını okuduğumda şoklara girdiğim o yazar yine hiç şaşırtmadı. Kadının her basılmış kitabını okumaya yemin etmiş gibi istikrarlı adımlarla ilerliyorum. Yakında
Kilitli Kapı kitabını da okuyacağım. Yazım dili güzel konu beni içine çekti çok kısa zamanda da bitirdim. Gerilim, gizem ve cinayet içeren kitaplarda en sevdiğim şey herkesten şüphelenmem, türlü türlü senaryolar üretmem ama sonda aklıma gelmeyen şeylerin çıkması. Bu kadının kitaplarında genelde böyle oluyor.
Konusuna gelirsek Natalie kızımızın bir iş arkadaşı ortadan kayboluyor. İş arkadaşı Dawn çok dakik ve planlı biri olduğu için bu durumu şaşkınlıkla karşılıyor. Hiç bir neden söylemeden ortadan kaybolması garip. Sonunda dayanamayıp evine gidiyor ve evin halini görünce polisi arıyor. Kitapta ara ara Dawn kızımızın postalarını okuyoruz ve tüm oklar Natalie kızımızı gösteriyor. Ama o her detaya şaşırdığı için benim kafam da acayip karıştı. Hatta Natalie acaba çift kişilikli mi de yaptıklarını hatırlamıyor diye bile düşünmeye başladım. Sonda herşey tatlıya bağlanıyor tamam da sonda yine mi ters köşe yapılır bea. Bu kadın bayılıyor böyle şeyler yapmaya kesin. Ben senden razıyım ablam devam et.
İş ArkadaşıFreida McFadden · Olimpos · 2025280 okunma
“Basit insana değer
verdikçe seni ezer.
Çünkü kendini
vazgeçilmez sanır.
Kişilikli bir insan ise değer
gördükçe seni yüceltir.
Çünkü seninle değerli
olduğunu bilir.”
Sen çift kişilikli biriydin; sıcak, hoppa, kendini tamamen oyuna ve maceraya vermiş bir genç ve aynı zamanda kendi sanatında tavizsizce ciddi, sorumluluk sahibi, olağanüstü okumuş ve bilgili bir adam.
Şahsiyeti oluşturamazsan kişilikli topluma
kavuşamazsın.
Nefis terbiye edilmeden böyle bir toplum oluşmaz. Doğru.
İşte şimdi işin püf noktasına geldik. Hz. Peygamberin “büyük
cihat” dediği nefis terbiyesi.