Süleyman Bulut
Atasözleri nasıl ortaya çıkmıştı, merak ettiniz mi hiç? Biliyoruz ki her atasözü, mutlaka bir olay sırasında, olayın kahramanlarından biri tarafından kullanıldı. Bugünkü değişmez, değiştirilemez hallerini ise yıllar içinde, kullanıla kullanıla aldı. Yazarımız Süleyman Bulut, atasözlerinin ortaya çıkmasını sağlayan olayları araştırdı, derledi, topladı ve çocuklar için yeniden kaleme aldı. 101 atasözünün birbirinden eğlenceli ve birbirinden ilginç 101 öyküsü, bu kitapta! (Tanıtım Bülteninden)
Tahmini Okuma Süresi: 5 sa. 40 dk.Sayfa Sayısı: 200Basım Tarihi: Kasım 2016İlk Yayın Tarihi: Ekim 2013Yayınevi: Can Çocuk Yayınları
ISBN: 9789750724701Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

200 syf.
Puan vermedi
Kitabı beğendim genel olarak güzel bir akış içinde ayrıca kitap bilgi ve genel kültürü arttırabilecek seviyede... Hem atasözüyle arası iyi olanların zevkle okuyacağı hem de arası atasözüyle pek iyi olmayanların arasını düzeltecek bir kitap bu sebeple hepinizin okumasını tavsiye ederim...
101 Atasözü 101 ÖyküSüleyman Bulut · Can Çocuk Yayınları · 2016477 okunma
200 syf.
Puan vermedi
Atasözlerimizin ortaya çıkış olaylarından oluşan kısa hikayeler. Alfabetik sırayla yazılmış ol ası çok hoş. Sürekli okuyup çokça öğrenen ve hayatına uygulayabilenlerden olmak dileğiyle.
101 Atasözü 101 ÖyküSüleyman Bulut · Can Çocuk Yayınları · 2016477 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.