Göbeklitepe’de Dünya Tarihi Yeniden mi Yazılıyor?

Pınar Çağlıner
Ocak 2020
Apsis Kitap
9786055019518

4. romanımda Tarih, mistizm, mitoloji, macera ve .... son.
2020 54. kitabı
Tarih, mistizm, mitoloji, gizem, macera ve .... son. Çok kısa zamanda büyük beğeniye layık görülen 4. kitabım Göbeklitepe ve 13'ün sırrını buluşturuyor. Keyifli okumalar dilerim.
2020 1. kitabı
Okunma: 02 Ocak 2020 04:05
Kitaba gece uyumadan önce biraz okur bırakırım diyerek başladım ve resmen elimden bırakamadım. Kitap gerçekten çok akıcı. Konusu tarih gibi dursa da tarih severler haricinde herkesin sevebileceği türden.. Yazar bilgiyi okuyucuya aktarırken asla sıkmamış, kitabı sadece bilgiye boğmamış. İkilimde kalanlar varsa okumanızı tavsiye ederim.
Hayal kırıklığı
2024 24. kitabı
Yazarın Salıncak kitabından sonra farklı tür denediği 13 romanı ile ilgili olumlu incelemeleri görünce çok heyecanlandım. Hele Osman Aysu önsözünü okuyunca,beklentim tavan yaptı. Ama o ne ! Tam bir hayal kırıklığı! Dönüp yazar ismine bir daha baktım,doğru Pınar Çağlıner. Tarz değişince nasıl bu kadar fark olur? Kitapta kurgu çok zayıf, diyaloglar basit, akış zayıf,heyecan hiç yok. Hele diyaloglarda isimlerin yazılması konsantreyi tamamen yok ediyor.Ayrıca yayınevinin büyük punto kullanarak kitap hacmini olduğundan büyük göstermesi okuyucuya tam bir saygısızlık. Neticede kitap bana birşey vermedi. Hele beklenti büyük olunca hayal kırıklığı da büyük oluyor. Salıncak türü kitaplarını okumaya devam ama farklı tarz kitaplarını asla! Nitekim okunacak on binlerce kitap var.
Roman

Pınar ÇağlınerYazar · 10 kitap
Yazdığı hikayeler 2016 yılında keşfedildi ve ‘SALINCAK’ okuyucularla tanıştı. Yazarımızın kalemi çok beğenildi ve yeni kitabı merakla beklenir hale geldi. Sıra ‘UTANDIM’ adlı eserin çıkmasındaydı. ‘Utandım’ adlı eseri birçok okuyucunun hayatına ışık oldu, yol oldu. Bu kitap birçok kadının sessiz çığlığı olup imza günlerinde sevgi dolu kalplerin buluşmasına neden oldu. Yazmaya devam eden yazarımız 2017 de üçüncü kitabı ‘SALINCAK BEKLENEN YOLCU’ ile okurla buluştu. ‘Salıncak’ kitabını okuyan ve devamını merakla bekleyen okuyucu ‘SALINCAK BEKLENEN YOLCU’ kitabı ile buluştu. Çocukları çok seven ve ayrıca bir anne olan yazarımız Pınar Çağlıner 2019 yılında ELİF'İN SİHİRLİ MACERALARI çocuk serisi kitaplarını yazdı. Çocuk serisi ile çocuklara edebiyatın sihirli kapıları aralanmaktadır. Son derece yardımcı bir kaynak niteliğinde yazılmıştır. Senelerce yapılan araştırmalar sonucunda '13- Göbeklitepe’de Dünya Tarihi Yeniden Mi Doğuyor?' adlı kitabı tarihi ve mitolojiyi macera ile harmanlayarak, 12.000 yılına ait olan topraklarımızda keşfedilen bu tarihi mücevhere dikkatleri çekmeye çalışırken, 13 kitabının basıldığı gün ülkemizde 2019 yılı GÖBEKLİTEPE yılı olarak ilan edilmiştir. ‘13’ kitabı çıktığı ilk hafta tükenmiştir. Yazarımız Yarımada Gazetesi’nde ve Öğrenci Pano’da köşe yazarlığı da yapmaktadır. Başarılı bir ekibi olan yazarımızın, ekip liderliğinde birçok başarılı işe imza atılmaktadır. Yazarımızın Kitapları * ’Salıncak’ * ’Salıncak Beklenen Yolcu’ * ‘Utandım’ * ‘Elif'in Sihirli Maceraları’ * ‘13’ * ‘Dogma- Astral Seyahat’