Sessiz Sakin'in Gürültülü Maceraları 3

Melih Tuğtağ
Merhaba Cankadaşlar ve kendini Cankadaş hissedenler! Tahmin edin ne oldu? Evet, evet yine tembellik etmeyi planlarken başıma bir ton iş açtım. Neymiş efendim; tek başıma bir okul gazetesi çıkartacakmışım! Peh! Gerçi açık söylemek gerekirse; benim için kötü olan bu haber, sizin için müjde sayılır. Çünkü acayip bir gazete oldu ya hu! Bu gazetenin içinde dedektiflik hikâyelerinden modaya, canavarlardan bulmacalara, röportajlardan gizemli olaylara kadar bir sürü şey var. Daha ne olsun! Not: Ben bu kadar zahmet edip yazdım, siz de alıp okursunuz değil mi? Şahanesiniz Cankadaşlar. (Tanıtım Bülteninden)
Tahmini Okuma Süresi: 5 sa. 13 dk.Sayfa Sayısı: 184Basım Tarihi: Şubat 2014Yayınevi: Genç Hayat Yayınları
ISBN: 9786055122409Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

184 syf.
10/10 puan verdi
Arkadaşlar sesiz sakin okuyanlar bilir her macerası ayrı komik. Bu kitabında Sessiz Sakin'in gazetecilik maceralarını okuyup eğleneceksiniz. Sessiz Sakin okuldaki canavarı yakalayıp herkesin gönlünü rahatlatıyor. Herkese şimdiden iyi okumalar.
Acayip Bir Gazete!Melih Tuğtağ · Genç Hayat Yayınları · 2014261 okunma
184 syf.
Puan vermedi
Bana okuldan tavsiye etmişlerdi.Karton kapaktan oluşuyor. Gülmekten kırılacağınız bir kitap.6 ve9 yaş arası kişiler okuyabilir.Kesinlikle öneririm.
Acayip Bir Gazete!Melih Tuğtağ · Genç Hayat Yayınları · 2014261 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.