Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış

Açlık Oyunları #1

8.510 üzerinden
5,7bin Puan · 471 İnceleme
384 syf.
AÇLIK OYUNLARI BAŞLASIN VE ŞANS SONSUZA DEK SİZİNLE OLSUN!
Bu kitap ile ilgili tek hatam final haftamda başlamak oldu sanırım. Masa başında ders çalışırken elim sürekli kitaba gitti. Bu ikinci okuyuşum. Filmini de birçok kez izledim ama Açlık Oyunları öyle bir evren ki her şeyi ezberlemiş olsanız dahi sizi hemen içine çekiyor.
420 syf.
Filmini izlememiştim. İyi ki de izlememişim. Bir solukta okudum. Çok heyecanlı ve akıcıydı. En kısa sürede 2. Kitabını okumayı düşünüyorum. Katniss 'in Peeta ve Gale arasındaki iç savaşını merak ediyorum .
384 syf.
Kitap okuma alışkanlığımı kazandığım kitaplardan biridir. Aşırı derecede sürükleyici ve kurgusu güzel. Ana karakter Katniss hakkında tek verebileceğim özellik kendisi bir Eyşan.
349 syf.
2. kitabını yeni bitirdiğim bu kitabın muhtemelen kısa süre sonra 3. kitabınıda okuyacağımdan 1. kitap eksik olsun istemedim. Bu yazıları kapsamlı bir inceleme yazısı olarak değil neden beğendiğimi kısaca açıklayacak şekilde yazmak istiyorum. Panem adındaki bir ülkede Başkent...devamını oku
Roman
375 öğeden 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.