1 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
“Gittiği bir yoldu ancak kendisi yolcu muydu? Yolcu nereye varacağını bilen kişiydi fakat Ahuzar nereye varacağını, yolun onu nereye götüreceğini bilmiyordu.” “Sen yaşadığını sanırsın bazen; ama rüya seni giyinmiştir, sen rüya gördüğünü sanırsın ama rüya seni görmüştür. Sen her zaman rüya gördüğünü mü sanırsın, ya rüya seni görmek isterse?” Üniversite okumak için gittiği yerde, geçmişiyle ilişkili bir olaylar zincirinin içinde bulur kendini kahramanımız Ahuzar… Sır içinde sır, imtihan içinde imtihan gizlidir ömrünün bu deminde. Çözdükçe bulmaca büyür, büyüdükçe çözer, bir sarmalda bulur kendini. Hayal ile gerçeğin, uyku ile uyanıklığın, doğru ile yanlışın, sevgi ile aşk’ın… zamanda bir oraya bir buraya savrulduğu bir arayış ve hayatı anlamlandırma yolculuğu, Erkan Haras’ın kaleminden dökülenler.
Editör:
Hamdi Akyol
Hamdi Akyol
Tasarımcı:
Adnan Elmasoğlu
Adnan Elmasoğlu
Türler:
Tahmini Okuma Süresi: 5 sa. 9 dk.Sayfa Sayısı: 182Basım Tarihi: 4 Ocak 2021Yayınevi: Kapı Yayınları
ISBN: 9786257706049Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

182 syf.
8/10 puan verdi
Farklı bir roman
Kitabın lezzeti çok farklı ilk kez böylesi bir kitap okudum. Gerçek-hayal iç içe, felsefi yönü ağır basan, sorgulayıcı, bazı yerlerini anlamlandıramadığım ama herşeye rağmen etkileyici bir romandı. Erkan Haras kendine özgü bir tarz oluşturmuş yazarlık serüveninde.
Ahuzar
AhuzarErkan Haras · Kapı Yayınları · 20214 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.