Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış

8.410 üzerinden
3.502 Puan · 199 İnceleme
445 syf.
Alaycı Kuş
Öncelikle sınav haftam olmasaydı kesinlikle daha çabuk bitireceğime eminim ama bir yerde yavaş yavaş okumak beni daha iyi hissettirdi serinin son kitabı olması sebebiyle. Veda etmek istemedim sanırım. Ben diğerlerini beğendiğim gibi bu kitabıda beğendim. Bazı yerlerde ağladım...devamını oku
Roman
416 syf.
Bu seri ile ilgili ne yazsam az kalır diye düşünüyorum. Yazılan en güçlü kadın karakterlerden biri olan Katniss Everdeen karakteri ve bu muhteşem evren için teşekkürler Suzanne Collins :)
448 syf.
Açlık oyunları serisi
Filmini defalarca izleyip hayran kaldığım bir yapıtın kitabını okumasam olmazdı. izlediğim sahnelerin kitabı okurken gözümde canlanması o karakterlerin duygu düşüncelerini yaşamak inanılmazdı. Katniss sen harika bir karakterdin hep o savaşçı kişiliğinle hatırlıycam seni Peetq aptal aşık seni de unutmuycam
1000k
448 syf.
Benim için büyük hayalkırıklığı oldu.Güzelim kurgu maf edilmiş.Yazarın hayal gücü ne kadar kuvvetli olursa olsun kalemi değil maalesef.O kadar üzücü şok edici olayları bir cümlede anlatıp geçmiş ne olduğunu anlayamıyorsunuz bir anda.Sonuda kötüydü ne mutluydu ne mutsuz.Katniss zaten bella swandan bile kötü bi karakter sürekli iki erkekle öpüşmesini okuduk.
8.4/10 · 18,4bin okunma
211 öğeden 1 ile 15 arasındakiler gösteriliyor.