You can find Aramak İçin Döndüm books, Aramak İçin Döndüm quotes and quotes, Aramak İçin Döndüm authors, Aramak İçin Döndüm reviews and reviews on 1000Kitap.
uzun zamandır okunacalar arasında yer alan; ve en nihayetinde şimdilerde okuma fırsatı bulduğum; yazar
fuat yalçınçının birbirinden güzel öyküler barındıran ''Aramak için Döndüm" incelemesiyle geldim. Bildiğiniz üzere öykü kitapları bizlerin farklı dünyaların kapısını aralatır. Aralanan kapı; duygu yoğunluğunun edebî birer yansıması. Yazarın gözlem yeteneği ve etkileyici dil yapısı kitabı daha da okunur kılıyor. Toplamda 7 öykü'den oluşan eser; insanın ve insanlığın yaşadığı duygular ve beraberinde yazarın kıvrak zekası ile birlikte birbirini tamamlayıcısı niteliğinde. Hayatın verdiği yılgınlık ve gelişen olayların sonrası insan olarak kaçış yolu ararız. İçe dönük , dışa dönük yolculuk. Siz sevgili okur ne dersiniz! İçsel bir yolculuk için iyi bir seçim olabilir mi? Okuyalım, okutalım
İçinde yaşadığımız dünyada çabalayan insanların çözemedikleri bir sistem hakkında alışkanlığa boğulmuşlarin yargısı ile, bu sistemin çabuk farkına varıp özerklik arayanın yargısı bir olabilir mi?
Sayfa 69 - Kitap Yurdu Doğrudan YayıncılıkKitabı okudu