Aşkı Seçtim

Meral Kır

Puan vermedi·388 syf.·
2025 27. kitabı
"Affetmek özgürlüğe uçabilmektir." Geçmişte Doruk, Asya'yı bırakıp Amerika'ya yerleşmiş, o sırada hamile olan Asya'da gururuna yenik düşüp Doruk'a söylememişti. Doruk bir süre sonra ikizleri öğrenir. Türkiye Amerika arasında mekik dokurken ülkeye kesin dönüş yapar. Asya, ikizleriyle yeni bir hayat kurmuştur. Doruk'un dönmesiyle en başa döndüğünü hissetmektedir. Asya kararlıdır. Doruk'u affedip tekrardan aynı acıları yaşamayacaktı. Tabii aşkın gücüne ne kadar karşı koyabilecekse. Doruk, Asya'nın inadını kırıp aile olmak istemektedir. Onun inadını kırmaya çalışırken beklenmedik olaylar yaşanır. İşte burada aksiyon başlıyor. Önce Asya'nın iş yeri kundaklanıyor, aynı gün evine giriliyor. Ve en kötüsü kızları Yaren kaçırılıyor. Öncelikle ben bu ikiliyi çok sevdim. İkilinin aralarındaki enerji muhteşemdi. Yaşanan kötü olayları kimin yaptığını az çok tahmin etmiştim. Ama tahmin edemediğim şeylerle karşılaştım ve çok şaşırdım. O kısımda ufak bir şok yaşamış olabilirim. En sevdiğim... Çok fazla uzatmayacağım. Aile bağları, aşk, dram, gizem ve aksiyon... Aradığım tüm özellikler bu kitaptaydı. Ben çok sevdim. Aşkı Seçtim, bir çırpıda heyecanla okuyacağınız Meral Kır kitaplarından sadece bir tanesi. Mutlaka okumalısınız. Ayrıntılar için findikitapkurdu.blogspot.com/2025/04/ask-sec... beklerim. Aşkı SeçtimAşkı Seçtim Meral KırMeral Kır
Aşkı SeçtimMeral Kır · Aspendos Yayıncılık · 2017389 okunma
2020 4. kitabı
Bir sokukta bunu da okudum hatta simdi yazarın son kitabı hedefim sensin okuyorum her kitabı ıcıne alıyor seni okurken bırakmak ıstemeyeceğinize eminim ben siddetle tavsiye ederim seriyi
Aşkı SeçtimMeral Kır · Aspendos Yayıncılık · 2017389 okunma
Puan vermedi·409 syf.·
2019 31. kitabı
Ne kadar yanlış karar versekte doğru olan şey yani aşk (!) mutlaka bizi buluyor. Her aşkın imtihanı farklıdır. Leyla ile Mecnunun, Doruk ile Asya'nın. Senin ve Sevdiğinin... :)
MERAL KIR | AŞKI SEÇTİM
·409 syf.·
2019 36. kitabı
Öncelikle yazarın sıkmayan, eğlenceli akıcı bir anlatımı var.Kurgu ilerleyişi de gayet güzel tam olması gereken bir hızda ilerledi kitap.2 günde bitti ve bu kitabı okuduğum için çok mutluyum açıkçası ve yazarın diğer kitaplarını da bir an evvel alıp okumak istiyorum Kitapta tek eksik Doruk Ve Asya'nın çocukları ile olan sahnelerin az olması. Ben o annelik babalık duygusunu alamadım kitapta.Biraz daha çocuklar ile sahne istiyor gibiydi kitap. Onun haricinde kitap çok güzeldi çok beğendim yazarın emeğine kalemine sağlık.
2022 55. kitabı
Okunma: 26 Mayıs 2022 14:52
"Umut; yaşamak için bir neden, yarına ulaşmak için derman, nefes almak için güç demektir. Hayatın tüm çelmelerine rağmen ayakta kalmayı başarabilmektir." Merhaba Yine bir Sancaktarla
Aşkı SeçtimMeral Kır · Olimpos Yayınları · 2022389 okunma
·409 syf.·
2020 7. kitabı
Merhaba arkedeşler.hu huuuuu ben geldim.yine bir aşk kitabiyla karsinizdayim.Aşk böcügü gibi geziyorum yahu Meral ile ilk ciktigim bu yolda biraz memnun biraz yıkık ayrildim.bir daha karsilasiriz umarim ki #yorumum asya zengin bir ailenin kizidir.kendini herkesten üstün görme gibi bir huyu var.psikolojik sorunlarida olunca olanlar oluyor doruk fakir ailenin çoçuğu ️asya ve dorugun yollari bir gun kesisir.büyük bir aşkla evlenirler.fakat asyanin sorunlari yüzünden kavgalar başlar. ️Kavgalarin ardindan bosanmaya karar verirler bu arada asya hamiledir.fakat söylemez. doruk eski sevgilisine döner asya tabiki bunu kabullenemez. ️Asya ikiz bebeklerini dunyaya getirir ve olaylar karma karisik olmaya baslar.yardimcisi olan gülşaha tamamiyle güvenir. ️bu hikayade gülsahin ve digerlerinin rolu nedir.? ️asya ve doruk yeniden birbirine guvenecek mi neler yasanacak ? ️iyiler mi kazanacak yoksa kötüler mi? kitapla ve sevgiyle kalin
2021 26. kitabı
Kitap kurgu çok güzel ancak bir seri olduğu için başından olaylar kopuk gelebilir. Ben serinin başını okumadığım için odaklanmak zorlandım. Zengin kızımız Asya aşık olduğu çocuklarının babası tarafından terk edilir ama yıkılmaz. Birgün eski sevgilisiyle ortaya çıkan Doruk hayatını altüst eder. Bununla uğraşırken bir yandan da hem çocuklarının hem de ailesinin hayatını tehlikeye sokan olaylar yaşamaya başlar. Asya ve Doruk bu kadar olayın içinde yeniden aşkı buluyor mu? Aşk herşeyi affeder mi? Merak ediyorsanız buyurun.
2025 27. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2025 10:51
Aşkı Seçtim”i elime aldığımda sadece sakin bir aşk hikâyesi okuyacağımı sanıyordum ama beklediğimden daha fazla hareket, daha fazla gerilimle karşılaştım. Meral Kır, duygusal tarafı hep diri tutarken bir yandan da karakterleri zaman zaman zorlu kararların içine bırakmış. Aşkın sadece kalple değil, bazen tehlikeyle, bazen mücadeleyle sınandığını bir hikaye idi. O beklenmedik çıkışlar, kırılmalar, hızlanan sahneler kitabı hiç sıkmadan akıcılaştırmış. Bazen “şimdi ne olacak?” diye bir sonraki sayfayı merak ederek çevirdim. Yine de anlatım sade; olaylar karmaşık değil, okuru yormuyor. Kısacası: Aşk var, duygu var, ama arada kalp ritmini hızlandıran küçük aksiyonlar da var. “Aşkı Seçtim güzel bir hikâyeydi ama yine de tam olarak benim tarzım değil. Okurken bazı duygulara dokunsa da beni bütünüyle içine çekmedi. Yine de farklı bir soluk arayanlar için hoş bir deneyim olabilir.” Kitapla kalın.
2017 3. kitabı
Sancaktarlar serisinin 2. Kitabı olan “Aşkı Seçtim” bitti... Meral Kır kalemi için artık birşey yazmıyorum zira çok sevdiğim yazarlar arasına girdi. Aşk ve Polisiye yi harika bir şekilde
2018 35. kitabı
Okunma: 17 Mayıs 2018 23:20
#kitapyorumu #MeralKır #AşkıSeçtim Siz hiç polisiye ile harmanlanmış Aşk dolu bir roman okudunuz mu? Ben keyif alarak, hiç sıkılmadan tabiki de “Aşkı Seçtim” kitabını okudum.Polisiye tarzında birçok gizemli olay kurgusunda büyüleyici bir Aşk’a şahit oldum. Nefesimi tutarak okuduğum yerler o kadar fazlaydı ki ne olur birşey olmasın derken dualar ettiğim bile oldu. Sancaktar ailesinin güzel kızı Asya Sancaktar ve Doruk Akman arasında geçen kitapta bu ikili kavuşmalı, ayrılık olmaz olamaz diye merakta kaldım şimdi neler olacak diye derken bir baktım kitap bitti. Spoiler yok. Nasıl mı bitti?? Okumadıysanız mutlaka okumanızı, öncelikli olarak okumanızı tavsiye ederim. Yazarımızın kalemi gerçekten çok başarılı bu kitap için Meral Kır’a sonsuz teşekkürler. —

Meral KırYazar · 8 kitap
Yazar 15 Mayıs 1979 senesinde annesinin tabiriyle "kirazlar henüz çiçek açmamışken" Trabzon’da doğmuştur. Beş çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınan yazar eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiş, evli ve bir erkek çocuk annesidir. 15 senedir aynı şirket bünyesinde muhasebe işleri ile ilgilenmektedir. (İstikrarına hayran kalmamak elde değil). Rakamlarla arasının iyi olmasının yanında kelimelerle aşk yaşadığını dile getiren yazar bu aşkını ilk kitabı olan Aylardan Aşk (Müptela Yayınları) ile okuyucularla paylaşmak üzere yolculuğuna başlamıştır. İkinci kitabı Aşkı Seçtim (Müptela Yayınları) ile okuyucuların büyük beğenisini kazanan yazar, üçüncü kitabı için Aspendos Yayınları için anlaşmış ve Yolum Aşka Düştü ile Aspendos Yayınları'dan yayınlanarak büyük beğeni kazanmıştır. Dördüncü kitabı Aşkın Kokusunu Aldım Mayıs 2016'da yine Aspendos Yayınları'ndan yayınlanarak raflarda yerini alacaktır. meralkir.com