"Umut; yaşamak için bir neden, yarına ulaşmak için derman, nefes almak için güç demektir.
Hayatın tüm çelmelerine rağmen ayakta kalmayı başarabilmektir."
Merhaba Yine bir Sancaktarla
Evet serinin 2. Kitabını da okumuş bulunmaktayım. Bu seferki kitabımızın karakterleri Asya Sancaktar ile Doruk Akman’dır. Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer misali Asya delice aşık olduğu Doruk’dan aldığı darbelerden sonra yeniden aynı şerleri yaşamaya korkuyordur. Bol bol güldüğüm ve üzüldüğüm aksiyonun bol olduğu polisiye aşk romanı serisini okumanızı öneriyorum.
Konusundan kısaca bahsetmek gerekirse; Doruk Asya’yı bırakıp Türkiye’ye eski sevgilisi Sabrina’ya geri döner ama bilmediği şey Asya’nın hamile olduğudur. Zaman geçer Asya ikizleriyle beraber kendine yeni bir hayat kurar. Her şey tam düzene girmişti derken Dorun Sabrina ile beraber Amerika’ya geri dönerek Asya’nın hayatını alt üst eder. Seri de daha çöl dram gerilim kovalamaca polisiye mevcut elinizden bırakamıyorsunuz bir yandan aksiyon bir yandan aşk bakalım serinin 3. Kitabın da hangi Sancaktar karakteriyle tanışacağız.
Vay canına! Resmen soluksuz okudum kitabı. O kadar heyecanla ilerledi ki nasıl bitti, anlamadım bile!
Yazarın okuduğum ikinci kitabı Aşkı Seçtim. İlk kitabın yorumunu yaparken ortalama bulduğumu ve karakterleri çok hissedemediğimi söylemiştim. Yazar ikinci kitapla beni duymuş gibi kurguyu öyle güzel işlemiş ki okumaya doyamadım.
Sancaktar kardeşlerin hikayesi bu kez Asya ile devam ediyordu. Eğer ilk kitabı okuduysanız Asya ve Doruk çiftinin orada başlayan daha sonrasında ayrılık ile yarım kalan hikayesini biliyorsunuz. Asya'nın "kal" demediği, Doruk'un da gittiği kısımdan sonra başlıyor kitap. Asya'nın kendine bir hayat kurması, Doruk'un kesin dönüşü ve akabinde gerçekleşen gizemli olaylar... Başından kalkmadan okutuyor.
Yalan yok Doruk'a çok kızdım. Evet; en çok Doruk'a üzüldüm, bunu inkâr edemem. Ancak en çok kızdığım da yine Doruk oldu. Kendi iyiliği için çok iyi niyetliydi.
Asya; gerçekten büyümüş, tam anlamıyla olgunlaşmıştı. Doruk'un konuşma çabalarına karşı hep kaçması biraz sinirlerimi bozsa da aslında anlayışla da karşıladım.
Kitabın polisiye kısmında tahminlerim tuttu ancak son dakikalarda yine de şaşırdım.
Yazarla tanışmanızı, kitapları okumanızı çok isterim ben. Şu anda okuduğum iki kitabı içinde Aşkı Seçtim benim favorim oldu bile çoktan.
#sancaktarlarserisi nin ikinci kitabında sıra. #aşkıseçtim
İlk kitabımızda Doktor Yağız ile Tanem Sancaktar tanışmıştı ve Hayatımıza da Sancaktarlar girmiş olmuştu..
Bu kitabımızda ise Asya Sancaktar ile Yağız’ın kardeşten öte dostu Doruk Akman’ın hikayesine tanık oluyoruz. Anladım ki her kitapta biz Sancaktarların nasıl bir aile olduğunu ve gün geçtikçe o ailenin daha da nasıl büyüdüğüne şahit olacağız. Yaşasın
Doruk da Asya da birbirinden inat. Deli gibi aşıkken bu inat niye diye çok kızdım okurken ikisine de ama kendilerince haklı sebepleri de vardı tabi
İlk kitabın sonlarına doğru Doruk Asya’yı terk edip Amerika’ya gitmişti. Asya’nın hamile olduğunu da çok sonra öğrendi. Çünkü Asya sadece bebekler için kendisiyle birlikte olmasını istemiyordu. Al işte inatlığa bak İkiz bebeklerine sahip olan Asya 2 yıl sonra dönüş yapan Doruk ile yeniden birlikte olabilir mi bilemem(biliyorum ama bilemem ) fakat kalplerinin sesini dinlerlerse o yol aydınlık..
Eh Sancaktarlar olur da aksiyon olmaz mı? Oluuuurrrrr Asya’nın iş yerinde yangın çıkarılması, evine izinsiz girilmesi ve son olarak da kızı Yaren’in kaçırılması peş peşe gelince istemeseler de yakınlaşmak zorunda kaldılar ama iyi de neden bunlar oluyordu? Asya ve Doruk ile kimin derdi olabilirdi ki? En önemlisi de neden?
@meralkir1 i neden seviyorum biliyor musunuz? Aşk var, dram var ve polisiye de var… Bunları öylesine güzel kurguya yediriyor ki devamında ne olacak diye merak etmekten bırakamıyorsunuz zaten kitabı
Siz bu yorumu okurken ben çoktaaann serinin 3. Kitabına başladım Hadi bana yetişin
Âdem babamız ve Havva anamızdan beri insanoğlu aşkı seçmiş, onun için savaşmış ve aşk için beklemiştir. Umut ise hep saklandığı kutuda kalmıştır.
Merhabalar sevgili kitap dostlarım #sancaktarlarserisi okumalarım hız kesmeden devam ediyor serinin ikinci kitabı #aşkıseçtim ile Doruk ve Asya ikilisinin fırtınalı aşkına ortak olacağız... Onlar, Aşkı seçip huzura mı kavuşacak, yoksa gururları yüzünden, yangın yerine dönmüş yürekleri ile bir ömür mü kavrulacak? Peki ya siz? Gurur mu , Aşk mı desem? Benim cevabım çoktan hazır? Tercihin nedir Deniz dediğinizi duyar gibiyim ? Tabii ki ben Aşkı Seçtim
Asya, bir Sancaktar olma avantajını kullanmak istemeyen ve kendi ayakları üzerinde durmak isteyen güçlü bir kadındı.. Doruk ile fırıtınalı başlayan aşkları, yine fırtınalı sona ermişti... Ancak, Asya ikizlerine hamileydi... İkizlerini kucağına alan Asya, bir yandan bekar anne olmanın zorlukları ile mücadele ederken, bir yandan da sürekli hayatında olan Doruk ile alt üst oluyordu.. Onlar, asla bir araya gelemeyecek bir çift olduklarını düşünüyordu. .. Acaba öyle miydi?
Hayatlarını yoluna koymaya çalışırken, ikizlerini ve kendilerini tehlikenin tam ortasında bulan Asya ve Doruk için kader umulmadık planlar hazırlıyordu. Heyecanı, aksiyonu düşmeyen, aşk dolu bir kitap arıyorum diyorsanız doğru yerdesiniz der hepinize şimdiden keyifli okumalar dilerim ️ Kitapla Kalın
#sancaktarlarserisi nde yolculuğuma ikinci kitap olan #aşkıseçtim ile devam ediyorum.
İlk kitapta Asya ile Doruk ilişkisinin başlangıcına da şahit olmuş ve ne yaşadıklarını merak ederek heyecanla
Doruk ve Asya️ Doruk, Amerika'ya gideli tam iki sene olmuştur. Asya ikiz bebekleri Yağız ve Yaren ile kendine yeni bir hayat kurmuş, hem işyeri Cennet, hem de özel hayatı yolunda gitmektedir. Ta ki aynı gün hem işyeri hem de evi soyulana kadar. Doruk ise Asya'yı bırakıp gitmenin pişmanlığı ile yanıp kavrulur. İkizlerinin doğumgünü için gelen Doruk'un aslında amacı farklıdır. Asya'yı ve çocukları ile birlikte bir aile olmak istemektedir. Ancak önce Asya'ya kendini affettirmesi gerekir. Sancaktar ailesinin en deli dolu üyesi olan Asya'yı ikna etmek ise kolay olmayacaktır. Tüm bunların üstüne birde Yaren'in kaçırılması ile olaylar başka bir yöne girer. Doruk ve Asya ile birlikte bütün Sancaktar ailesi için zor günler başlamıştır.
Aşkı Seçtim'te ilk kitapta sevgili olup sonradan ayrılan Doruk ve Asya'nın zorluklukla ve aşkla dolu hikayesini okuyoruz. Yine elimden bırakamadan bir solukta okuduğum bir kitap oldu. Bu seride aradığınız herşey var. Duygudan duyguya sürüklenirken gerçek aşkın önünde hiçbirşeyin duramayacağını bir kez daha anlayacaksınız. Çok zevk olarak okuduğum bir kitap oldu yine.
İkinci kitabı da ilk kitapta olduğu gibi güzel arkadaşlarla birlikte yorumlayarak okuduk. Berrin Öztürk @nihllck.kitap Kezban @dendeninyorungesi Selyninkitaplari teşekkürler kızlar. Yakın zamanda serinin üçüncü kitabına başlayacağım. Sessiz, içine kapanık Sena ile Sancaktarların çapkın çocuğu Ahmet'in hikayesini okuyacağız. İnanılmaz merak ediyorum Aşk, aile, arkadaşlık ve heyecan dolu bir kitap okumak istiyorsanız bu seriyi şiddetle öneriyorum.
Asya, çocuklarının babası Doruk tarafından terk edilir ama yıkılmaz. İki yıl boyunca kendi ayakları üzerinde durarak çocuklarını yetiştiren Asya, Doruk’un Amerika’dan dönmesi ile sarsılır. En başa döndüğünü hisseder. Hala delicesine aşık olsa da, inatçılık edip Doruk’a yüz vermez. Doruk ise vazgeçmez. Tekrar bir yuva kurmak için Asya’yı ikna etmeye çalışır. Tekrar denemeye kalkıştıklarında ise, kızları Yaren kaçırılır. Bundan sonra aşk, yerini umuda bırakır.
Sancaktarlar serisinin ikinci kitabında Asya ve Doruk' un hikayesini okuyoruz. Ama sadece bir aşk hikayesi değil, yangın, soygun kaçırılma gibi daha pek çok aksiyon da barındırıyor. Naif bir aşk hikayesiyle başlayan kurgu, daha sonra polisiye, gerilim türünde devam ederek ilerliyor. Aşk, dram, gizem, polisiye ve gerilim türlerin karışımı ile yazılmış, anlatımı , konu geçişleri ve tabi ki kurgusu ve tek kelime ile muhteşem bir kitaptı. İlk kitaptan bir tık daha yüksek heyecan ve merakla okutuyor. İlk kitaba göre heyecan dozu daha yüksek bir kitap olmuş. Her an bir olaylar olu, heyacan bir an olsun düşmüyor. Kitap sürükleyici bir kurguya sahip olsa da seri olduğu için başlarda olaylar kopuk gelebilir. O yüzden ilk kitaptan başlayarak mutlaka okumanızı öneririm.
#AşkıSeçtim
#alıntı
Umut; yaşamak için bir neden, yarına ulaşmak için derman, nefes almak için de güç demektir. Hayatın tüm çelmelerine rağmen ayakta kalmayı başarabilmektir. Hayat umut ettiğin kadardır. Umuda en güzel örnek; yeni günde gözlerini yeniden açmaktır.
^
@olimposyayinlari #bloghemsire #bookstagram @meralkir1 #sancaktarlarserisi #kitaptavsiyesi
Ne kadar yanlış karar versekte doğru olan şey yani aşk (!) mutlaka bizi buluyor. Her aşkın imtihanı farklıdır. Leyla ile Mecnunun, Doruk ile Asya'nın. Senin ve Sevdiğinin... :)
Yazar 15 Mayıs 1979 senesinde annesinin tabiriyle "kirazlar henüz çiçek açmamışken" Trabzon’da doğmuştur. Beş çocuklu bir ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda ailesi ile birlikte İstanbul’a taşınan yazar eğitim hayatına İstanbul’da devam etmiş, evli ve bir erkek çocuk annesidir. 15 senedir aynı şirket bünyesinde muhasebe işleri ile ilgilenmektedir. (İstikrarına hayran kalmamak elde değil). Rakamlarla arasının iyi olmasının yanında kelimelerle aşk yaşadığını dile getiren yazar bu aşkını ilk kitabı olan Aylardan Aşk (Müptela Yayınları) ile okuyucularla paylaşmak üzere yolculuğuna başlamıştır. İkinci kitabı Aşkı Seçtim (Müptela Yayınları) ile okuyucuların büyük beğenisini kazanan yazar, üçüncü kitabı için Aspendos Yayınları için anlaşmış ve Yolum Aşka Düştü ile Aspendos Yayınları'dan yayınlanarak büyük beğeni kazanmıştır. Dördüncü kitabı Aşkın Kokusunu Aldım Mayıs 2016'da yine Aspendos Yayınları'ndan yayınlanarak raflarda yerini alacaktır.
meralkir.com