Babamın Sihirli Küresi

Okunma
Beğeni
1.320
Görüntülenme
Üçüncü sınıfa giden kahramanın, aile ve okul içinde geçen üç eğlenceli öyküsü... Mustafa Delioğlu’nun resimleriyle bezenen kitap, babaannesinin diktiği mor şapkasıyla okula gitmek isteyen kızın öyküsüyle başlıyor. Şapka çok güzeldir ama ya kaybolursa? Babamın Sihirli Küresi, okula babasının küresini götüren kızın düştüğü komik durumu anlatıyor. Hele küre, değerli taşlardan yapılmışsa... Okulumuzda Bahar ise, duygusal bir öykü. Engelli biri gelir sınıflarına. Yeni gelen kız, mor şapkalı kızın yanına oturmasın mı? Çocukların engelli biriyle iletişim kurarken yaşadıkları, eğlenceli bir öyküye dönüştürülmüş.
88 sayfa

84 syf.
10/10 puan verdi
2. ve 3. sınıflar için uygun bir kitap. Hikayeler akıcı ve dili çok iyi. Çocukların zevkle okuyabilecekleri bir kitap. Bir büyük olarak ben bile eğlenerek okudum. Bir çocuk kütüphanesinde bulunması gereken kitaplardan.
Babamın Sihirli Küresi
Babamın Sihirli KüresiAytül Akal · Tudem Yayınları · 201338 okunma

Aytül Akal
Aytül AkalYazar · 177 kitap
1952 yılında, İzmir'de doğup büyüdüm. 1971 yılında İzmir Amerikan Kız Koleji'ni bitirdim. 1999'da uzaktan eğitimle Washington International University'den mezun oldum ve 'Eğitim' dalında yüksek lisansımı yaptım. Çok küçükken başladım yazı yazmaya. Yazmak bir tutkuydu benim için. Çocukluğumdan bu yana, çeşitli dergilerde yazılarım ve röportajlarım yayınlandı. Yetişkinler için şiirler içeren ilk kitabım 'Kent Duygusu' 1981 yılında yayımlandı. 80'li yıllarda çocuklar için yazmaya başladım. İlk masal kitabım 'Geceyi Sevmeyen Çocuk' 1991 yılında yayımlandı. 1995'te iki yazar arkadaşım Aysel Gürmen ve Ayla Çınaroğlu ile birlikte, çocuk edebiyatına nitelikli yapıtlar kazandırmak amacıyla, daha sonraları Tudem Yayınları içinde yer alan Uçanbalık Yayınları'nı kurduk ve çocuk kitaplarımızı yayımlamaya başladık.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.