Trajedinin Sonsuzlukta Buluştuğu Yer

The Shack

Baraka
2023 104. kitabı
Okunma: 14 Aralık 2023 00:00
Herkese Merhaba Bugün sizlere William P. YoungWilliam P. Young kaleminden BarakaBaraka kitabının yorumu ile geldim ❅Mackenzie Allen Philips, sevgi dolu bir anne ve alkolik bir baba tarafından dini ilişkisi zayıf olan birey
Roman-Edebiyat
2020 136. kitabı
Mack'in çocuklarıyla beraber kampa gitmesinden sonra bütün hayatı bir anda değişiyor. Kesinlikle okumalısınız. Başlarda korku gerilim tarzı bir kitap sanmıştım. Okudukça dini bir kitap okuyormuşum gibi hissettim. Tam hayalimdeki yaratıcı ve insan diyaloglarını okudum. Olaylar çok sade, akıcı ve güzel bir biçimde anlatılmış. Okuduğum en güzel kitaplardan biri diyebilirim kesinlikle. Bazen öyle sorular gördüm ki tam aklımdaki Allah'a sormak istediğim sorular diye geçirdim içimden. Okuduğunuz zaman kesinlikle sıkılacağınızı düşünmüyorum. Her insanın fıtratından gelen bazı şeyleri sorgulama açlığınızı belli bir ölçüde verilen cevaplarla doyuracaksınız. Mack ve İsa arasında geçen konuşmalar aslında hepimizin içten içe merak ettiği konular. Okuduğunuz zaman kitabın bir çok yerinin altını çizmek isteyeceksiniz ve kesinlikle okuduğunuza pişman olmayacaksınız.
2022 15. kitabı
Mack bir gün çocuklarıyla beraber kampa gider ve bir ailenin tüm hayatı değişir. 5 çocuklu ailenin bir çocuğu denizde boğulma tehlikesi geçirir ve babası kurtarır. O sırada diğer çocukları olan Missy kaybolur. Aradan üç buçuk yıl geçer ve Mack'e 'Baba' diye birinden mesaj gelir. Mack bunun üzerine barakaya gider ve 'Baba' diye biriyle uzun bir yolculuk başlar. Kitapla ilgili söyleyebilceğim şey çok ilginç olduğuydu. Tanrı ve inan arasında geçen konuşma ve bunun gerçek olduğunun iddia edilmesi, özellikle arada geçen konuşmalar bir çok kişinin merak edeceği şeyler. Korku kitabı olarak düşünüp başladığım ama farklı bir boyuta geçen kitap. Sevdim mi sevmedim mi bilemiyorum ama sıkılmadan bitirdim. Kitap hristiyan olduğu halde inanç noktasında zayıf olanlara hitap ediyor. Farklı bir din olduğu için değişik gelebilir ama sonlara doğru konusulan şeyler bizim de merak ettiğimiz düşündüğümüz şeyler aslında. Farklı bir kitap dediğim gibi beğendim diyemem ama merak ederek okudum.
2023 10. kitabı
Okunma: 22 Mart 2023 21:06
Mak qızı Missini itirir. Təbii olaraq buna görə Allaha üsyan edir. Allah ona qapısını açır və onunla görüşür. Makın bütün düşüncələrini yerlə-yeksan edir. Çünki O Makı çox sevir. Mütləq oxuyun...
DaxmaWilliam P. Young · Qanun Nəşriyyatı · 0116 okunma

William P. YoungYazar · 2 kitap
William Paul Young (11 Mayıs 1955 doğumlu) The Shack, Cross Roads ve Ave romanlarını yazdı.