İskender Cedid
Mesih inancı hakkında biraz bilgisi olan kişi bu uyduruk incil'in çok geç dönemlerde yazılmış bir kitap olduğunu hemen anlar. Mesih inananları için konu son derece açıktır. Barnaba İncili, her şeyden önce içerdiği gerçek İncil'e taban tabana ters öğretilerinden dolayı Mesih inancına karşı bir kitaptır. Fakat bu uyduruk İncil, Müslümanlar için de pek yararlı bir kitap değildir. En azından Müslümanlar, bu düzmece kitabın gerçek İncil olduğunu iddia etmeden önce, oturup dikkatlice düşünmelidirler: Çünkü Barnaba İncili Kuran'la da çelişen bir kitaptır.
Tahmini Okuma Süresi: 54 dk.Sayfa Sayısı: 32Basım Tarihi: Ekim 2013Yayınevi: Gdk Yayınları
ISBN: 9786055739195Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

32 syf.
Puan vermedi
BARNABA İNCİLİ
16. Yüzyılda 'Barnaba incil' adlı bir incil bulunur. Bu incil gerçek incil olduğunu ileriye süren Müslümanlar oldu. Ancak Hristiyanlar tarafından asla kabul edilmedi çünkü onlarda ki incille asla bir ilgisi yoktu. Bu incilde hz. Muhammed'in son peygamber olduğu ve kutsal kitapların değiştirildiği yazılır. Buraya kadar her şey normal
Barnaba İncili ve Gerçeklerİskender Cedid · Gdk Yayınları · 2013219 okunma
32 syf.
Puan vermedi
Barnaba İncili ve Gerçekler
Okuyunca normal birinin elinden çıktığı bariz ortada olmasına rağmen ,İncil ve Kur'an'a göre daha mantıklı şeyler içeriyor. Okumanızı tavsiye ederim.
Barnaba İncili ve Gerçeklerİskender Cedid · Gdk Yayınları · 2013219 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.