Başarının 7 Spiritüel Yasası

Deepak Chopra
Hint asıllı Amerikalı Doktor Deepak Chopra'nın tüm dünyada 3 milyondan fazla satan ve adeta başucu kitabı olan 'Başarının 7 Spirütüel Yasası' kitabına Yaşamın 7 Spirütüel Yasası'da denebilir. Çünkü doğa, gördüğümüz, duyduğumuz, kokladığımız, tadını aldığımız ve dokunduğumuz her şeyde, yani nesnel varlık oluşturmada aynı prensipleri kullanır. Başarı; mutluluğun artarak devamı ve hayatta daha değerli amaçları farkederek ilerleme ve gelişme, diye tanımlanabilir. Başarı istek ve arzularımızı kolaylıkla gerçekleştirme yeteneğidir.
Çevirmen:
Alpay Pala
Alpay Pala
Tahmini Okuma Süresi: 3 sa. 38 dk.Sayfa Sayısı: 128Basım Tarihi: Şubat 2021İlk Yayın Tarihi: Ağustos 2004Yayınevi: Pozitif YayınlarıOrijinal Adı: Seven Spiritual Laws Of Yoga
ISBN: 9786055514532Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

128 syf.
Puan vermedi
Bu kitabı çantanıza atın ve ne zaman bir çıkmaza girerseniz açıp okuyun Hayat rehberi gibi ... Hayallerini gerçekleştirmek için pratik bir rehber demişler, az bile demişler çünkü fazlası var bu kitapta. İnsanın her şeyden önce kendini değiştirmesi gerektiğini evrenin 7 ana yasasıyla anlatan ve eminim ki her okuyucunun içinde kendini bulacağı, kendi sorunlarını bulacağı bir kitap. Değişime hazır olun :)
Başarının 7 Spiritüel Yasası
Başarının 7 Spiritüel YasasıDeepak Chopra · Pozitif Yayınları · 2021683 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.