(Interstellar Brides Program: The Beasts #5)

Beast Charming

İngilizce
Türler:

2022 295. kitabı
Okunma: 02 Eylül 2022 21:13
Bizim uzaylı adamlar eş bulmaya devam ediyor :D Ben şahsen kendime bir adet Atlan savaş lordu almak çok isterdim . Bunlar Hive denen bir grupla savaşırken esir düştüklerinde içlerine nano parçacıklar eklenmiş manyak şeyler olmuşlar . O yüzden ayrı bir kolonide takılıyorlar zaten ve bu parçacıklar yüzünden dişiler bu adamlara kirli diyor bu sebeple eş bulamıyorlar . Ve bu yüzden Yıldızlararası Gelin Programı yaratılıyor zaten . Hayır bunlar inanılmaz erkekler neyi beğenmemiş bu salak uzaylı dişiler anlamadım . Keşke bizim Dünyamızın erkeklerine böyle nano parçacıklar eklense ne şahane bir şey olurdu :P Daha önceki kitaplardan tanıdığımız Atlan savaşçısı olan Tane gelin olayına dahil oluyor . Bu iş hep patladığı için bu sefer güzel bir balo düzenleniyor eşler birbirini bulsun diye . Elena çok zengin nüfuslu bir adamın kızına öğretmenlik ve arkadaşlık yapıyor . Fakat bu kız yani Abby uzaylı savaş lordunun balosuna gizlice girince arkadaşı ile gidip kızı oradan almak için plan yapıyorlar . Giyinip baloya dahil oluyorlar Tane Elena'yı görünce eşini bulduğunu anladı tabi sonra olaylar olaylar ben zevk alarak okuyorum seriyi :D Irkları falan öğrenmeye başladım bağlantılı serileri var kadının onları kenara not ettim :P
Beast CharmingGrace Goodwin · Independently published · 01 okunma