Burcu B. Bilgin
“Yumruklanan kapıya doğru yöneldi, elini atacaktı ki aniden açıldı. Heyecanla yerinden sıçradı. Gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakaldı. ‘Kimsiniz, çekin şu ışığı gözümden!’ diye bağırdı. Cevap gelmedi. İki üniformalı polis boş gözlerle çevreye baktı ve sonra biri heyecanla seslendi: ‘Engin Başkomiser’im gelin. Burada biri var.’” Peki onu kim öldürdü?
248 sayfa

9/10 puan verdi
Gerçekler mi Yalanlar mı? Beni Kim Öldürdü?
Bir kayboluş… Bir ölüm… Ve ardında gizemlerle dolu karanlık bir hikâye. Beni Kim Öldürdü?, sadece bir suç romanı değil, aynı zamanda insanın en derin korkularını, karanlık arzularını ve yüzleşmekten kaçındığı sırlarını ortaya koyan bir psikolojik gerilim. Her sayfasında merak uyandıran ve adeta soluksuz bırakan bir gerilim, okuru adım adım
9/10 puan verdi
{Hayatın Beklenmedik Darbeleriyle Yüzleşme} “Beni Kim Öldürdü?” sarsıcı bir soruyla başlıyor: Hayatının en karanlık anında, her şey çöktüğünde, seni kim ya da ne öldürdü? Burcu B. Bilgin’in bu kitabı, görünürde bir polisiye ya da gizem hikayesi gibi ilerlese de, aslında çok daha derin, psikolojik bir kazıya dönüşüyor. İçsel kırılmaların,
9/10 puan verdi
Hayatın her anında anılar, ihanetler, kırılmalar ve acı izler birikir; ama bazıları vardır ki onların izi silinmez. Burcu Hanım'ın kaleminden dökülen Beni Kim Öldürdü, görünürde bir polisiye ya da gizem hikayesi olarak başlasa da derinlere inildikçe okurunu bambaşka bir yolculuğa çıkarıyor. İçsel çatişmalar, bastırılmış anılar ve ardinda
Gizemli Soruşturma İçsel Çatışmalar
Bir cinayet, yalnızca bir yaşamın sonunu değil, aynı zamanda ardında bıraktığı soruları da derinlemesine sorgulama fırsatı sunar. Bu eser, bir cinayet etrafında şekillenen gizemli bir hikaye sunarak, okuyucuyu etkileyici bir yolculuğa çıkarıyor. Anlatım, sürükleyici bir dille, suçun ve toplumsal dinamiklerin karmaşık ilişkisini gözler önüne
Puan vermedi
Merhaba güne polisiye kurgu ile devam etmek istedim.
Burcu Bilgin
Burcu Bilgin
kaleminden @karakargayayinlari tarafından yayınlanmış Beni Kim Öldürdü? adlı kitabı okudum. Huzur Apartmanı,adı gibi pek huzurlu olmayan bir apartman olsada,apartman sakinlerinin okuyucu üzerinde bıraktığı etki güzel.Karakterler arasındaki şive kitaba ayrı bir okuma isteği katmış diyebilirim. Engin Komiser ve yardımcısı Tekin komiser,terk edilmiş bir arazide ve yine terkedilmiş kullanılmayan eski bir evde buldukları Selim Yazma’nın cesedinin katilini bulmak için uğraşıyorlar.Deliller,kanıtlar,gizli operasyonlar ve yakalanan suçlular vardır ama gerçek katil yakalanmadıkça devam eden cinayetlerde vardır. Katil hakkında tahminler beni yanılttı çünkü ters köşe bir son ile biten kitabı sürükleyici ve etkileyici buldum.Sizlerede şimdiden keyifli okumalar dilerim yazarın kalemi daim olsun.
Herkese Merhaba Bugün sizlere
kaleminden
Beni Kim Öldürdü?
kitabının yorumu ile geldim Aralık ayının sıradaki kitabı 2024 yılı basımlı 243 sayfalık bir kitap "O metruk binaya neden gitti? Biriyle mi buluşacaktı? Tanıdığı biri olmalı, yoksa niye öyle bir yere gitsin ki? Biri mi çağırmıştı? Yani öyle olduysa mutlaka tanıyor olmalı. Yoksa yani
Beni Kim Öldürdü?
Polisiye eserleri biraz ciddi okunur , pür dikkat olaya yönelip kim , nasıl , niye , ne zaman yapmış diye merakla okunur ki sonu merak edilir . Bu eserde yazarımız olaya ayrı bir hava katmış . Eserde bulunan her karakterin fiziksel , ruhsal ve esprilutel konuşmaları polise eserini keyifli okunur hala getirmiş. Gergin dolu ortamda stresi yaşarken bir yanda konuşmaların doğal olması olaya gerçekçilik katmış. Baş karakterimiz Engin Başkomiser karşılıyor bizi . Yardımcısı Tekin ile çözülmesi gereken bir olaya intikal ediyorlar . Metruk bir binada genç bir kadın cesedi bulunuyor Selin Yazman . Sıradan biri değil bu durumda işi daha da sarpa sarıyor . Hem gündem hemde işin verdiği ciddiyetle bir bir ipuçlarını birleştirmeye çalışıyoruz bizde . Tabi bu esere bir de Selin 'in kendisi de dahil olunca kitap ismi ortaya çıkıyor " Beni Kim Öldürdü? " Engin Başkomiser 'in hayatı , kaldığı apartmanı ve sakinleri bana günümüzde bir diziyi anımsattı okuyunca diziyi izleyenler çok iyi anlayacaktır. Her karakterin kendi hayatında içsel bir yolculuğu var aslında . Önemli işler yapılsa da kendilerine has duygu ve düşüncelerini tabi bir da hayatın zorlukları var . Bastırılmış duygular , geçmiş yaşantılar, anne ve kardeş teması da karşılıyor bizi . Yoğun bir hayatı Engin Komiser gibi biraz dalgaya biraz ciddiyete birazda sorumluluk olarak yaşarken buluyoruz. Her karakterden ayrı bir bulgu öğrenecek , sonunda ters köşe olacak ve ip uçlarını adım adım takip edeceğiniz , yer yer gülüp yer yer de olayın ciddiyetine dalacağınız polisiye bir eser okumak isterseniz doğru adrestesiniz. Bu eseri keyifle okuyacağınıza eminim . Keyifli okumalar dilerim .
Kitap yorumum
BENİ KİM ÖLDÜRDÜ Beni Kim Öldürdü kitabının yorumuyla sizlerleyim.
Burcu B.Bilgin
Burcu B.Bilgin
'nin kalemiyle tanışma kitabım oldu. Kitabı okurken olayları eşeledikçe cinayeti çözmesi epey bir zorlaştı. Çünkü her katile bir adım yaklaştığım da farklı bir olayla karşı karşıya kaldım. Merak içinde okunan heyecanı yüksek bir kitaptı. Rahat okunan anlaşılır
10/10 puan verdi
BENİ KİM ÖLDÜRDÜ? Burcu B. BİLGİN 𝘡𝘢𝘵𝘦𝘯 𝘬𝘢𝘧𝘢 𝘵ı𝘯 𝘵ı𝘯 𝘣𝘦𝘯𝘥𝘦, 𝘩𝘪ç𝘣𝘪𝘳 ş𝘦𝘺 𝘩𝘢𝘵ı𝘳𝘭𝘢𝘥ığı𝘮 𝘺𝘰𝘬. 𝘖𝘯𝘶𝘯 𝘪ç𝘪𝘯 𝘣𝘶 𝘢𝘥𝘢𝘮𝘢 𝘥üşü𝘺𝘰𝘳 𝘪ş. 𝘏𝘰ş, 𝘬𝘪𝘮𝘦 𝘥üş𝘴ü𝘯 𝘻𝘢𝘵𝘦𝘯, 𝘤𝘪𝘯𝘢𝘺𝘦𝘵𝘪 çö𝘻𝘮𝘦𝘴𝘪 𝘨𝘦𝘳𝘦𝘬𝘦𝘯 𝘱𝘰𝘭𝘪𝘴 𝘣𝘶 𝘺𝘢. 𝘖 𝘥𝘦ğ𝘪𝘭 𝘥𝘦 𝘥𝘶𝘳𝘶𝘱 𝘥𝘶𝘳𝘶𝘱 𝘬𝘢𝘧𝘢𝘮𝘢 𝘵𝘢𝘬ı𝘭ı𝘺𝘰𝘳 𝘦𝘴𝘢𝘴𝘦𝘯. 𝘗𝘦𝘬𝘪 𝘣𝘦𝘯𝘪 𝘬𝘪𝘮 ö𝘭𝘥ü𝘳𝘥ü? Metruk, virane ve uzun zamandan bu yana kimsenin yaşamadığı belli olan bir evde ortamla
9/10 puan verdi
Terk edilmiş bir evde Selin Yazman'ın cesedi Başkomiser Engin ve ekibi tarafından bulunur. Kısa bir araştırmadan sonra ülkenin zengin ailelerinden birinin kızı olduğu anlaşılır ve Engin Başkomiser ve yardımcısı Komiser Tekin Metin ( ) katil ya da katillerin peşine düşer. Katili bulmaya çalışan biri daha vardır, o da Selin Yazman'ın ruhu. Beni Kim Öldürdü diye ortalıklarda gezmektedir. Peki onu duyan biri olabilir mi? Başkomiser Engin'in sadece mesleği değil özel hayatı da hareketlidir. 'Huzur'u sadece adında barındıran Huzur Apartmanı sakini Başkomiserimizin Birbirinden ilginç komşuları vardır ve en az onlar kadar ilginç ailesi... Ben Huzur Apartmanı'nı Bizimkiler dizisindeki apartmana benzettim ve eski bir dostu görmüş, çocukluğuma gitmiş gibi mutlu oldum. Aah yaşım ortaya çıktı iyi mi? Akıcı ve mizah yönü ağır basan dili ile şaşırtan sonu ile çok sevdiğim bir kitap oldu. Eğlenceli bir şeyler okuyayım ama sevdiğim polisiyeden ayrı kalmayayım diyorsanız tam size göre bir kitap. Israrla okuyun diyorum.

Burcu B. BilginYazar · 1 kitap
Ankara’da doğdu ve büyüdü. Bir koldan Kuzey Makedonya’ya, diğer koldan İran Horasan’a giden kökleri olsa da tam bir Angara bebesidir. Lisede ipe sapa gelmez biriyken içindeki cevheri edebiyat hocası Atilla Kaşıkçı’nın keşfetmesiyle yazmaya başladı. Yine yanlış tercih yaparken kulağını çeken öğretmenleri sayesinde Ankara İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nü bitirdi. 19 yaşında gazeteciliğe başladı. Spor muhabirliği ve radyo programcılığının ardından uzun bir Anadolu Ajansı serüveni yaşadı. Ancak çok uzun gelmiş olmalı ki bu serüveni sonuna kadar götüremedi, 2012 yılında kurumdan ayrıldı. AA yılları boyunca kültür-sanat, televizyon, sinema, hatta siyaset muhabirliği yaptı. Sonrasında dizi setlerinde çalıştı, sosyal medya uzmanlığı, oyuncu asistanlığı yaptı. Uzun yıllardır sinema, sanat ve televizyon eleştirmenliği yapmaktadır. Seyahat etmeyi çok sever. Seyahat ve sanat yazıları seyircikedi.com, sinema yazıları sinekafe.com sitelerinde okunabilir. Özellikle sahne sanatları alanında profesyonelleştiği fotoğraf da bir diğer sevdasıdır. Türkiye Gazeteciler Sendikası, Foto Muhabirleri Derneği ve Çağdaş Gazeteciler Derneği üyesidir. Halen çok sevdiği İstanbul’da yaşıyor.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.