Bilimler Işığında Yaratılış

Kolektif
0/10
0 Kişi
Okunma
Beğeni
16
Görüntülenme
Yazarlar Prof. Dr. Âdem Tatlı Prof. Dr. Ali Bakkal Prof. Dr. Erhan Pişkin Prof. Dr. Fatih Satıl Prof. Dr. Melik Bülbül Prof. Dr. Mehmet Ali Bozkurt Prof. Dr. Veysel Güllüce Prof. Dr. Zafer Soygüder Prof. Dr. Zeki Argunhan Doç. Dr. Ahmet Kavlak Doç. Dr. Hilal Çelik Kazıcı Dr. Öğr. Üyesi Zeki Keskin Öğr. Gör. Atilla Durmuş Erdem Akça Merve Esra Erez Çelik Bilimler Işığında Yaratılış veya Yaratılış Işığında Bilim kavramlarının öncelikli hedefleri arasında bilim ve inanç merkezli bir farkındalık oluşturmak amacıyla bu kitap hazırlanmıştır. Okuyucularımızın düşünce ufkuna katkı sağlamak ve ilmi veriler doğrultusunda yaratılış gerçeğini merkeze alarak başta bilim insanlarına ve araştırıcılara yeni bir bakış açısı kazandırmayı hedeflemekteyiz. Yeni yetişen nesillerin ruh ve beden sağlığının zararlı cereyanlardan korunması ve davranış bozukluklarının önlenmesi, ancak yaratılış alanındaki bilinç düzeylerinin yükseltilmesiyle mümkündür. İnsanın mahiyet ve yaratılış gayesini bilimsel gerçeklerle anlamak, bunları hayata geçirmek ve bu gerçeği geniş kitlelere ulaştırmak bu bağlamda büyük önem arz etmektedir. Bu sorumluluk ise, en başta bilim insanlarına aittir. Bilimler Işığında Yaratılış Kitabıyla başta bilim camiasında farkındalık oluşturmak, düşünce ufkuna katkı sağlamak ve ilmi veriler doğrultusunda yaratılış gerçeğini merkeze alarak bilim insanları ve genç nesillere yeni bir bakış açısı ile doğru, dürüst, güvenilir ve karakterli bir kişilik kazandırmak ana hedefler arasında yer almaktadır. Gayret bizden, takdir ve tevfik Allah'tandır…
208 sayfa

Yazar Hakkında

Kolektif
KolektifYazar · 9710 kitap
Kolektif eser, tek bir yazara atfedilmeyen, birden fazla yazarın ortaklaşa yazdığı veya katkıda bulunduğu eserlere verilen isimdir. Bu eserler, yazarların önceden belirlenmiş bir plan doğrultusunda birlikte çalışmasıyla veya her bir yazarın farklı bölümleri veya karakterleri ele almasıyla oluşturulabilir. Kolektif eserler, farklı türlerde karşımıza çıkabilir: - Romanlar: Birden fazla yazarın farklı bakış açılarını ve deneyimlerini bir araya getiren romanlar, kolektif eserlere güzel bir örnektir. Örneğin, "
Kelebeğin Rüyası
Kelebeğin Rüyası
" adlı kitap kolektif bir şekilde oluşturulmuştur. - Hikaye Kitapları: Farklı yazarların yazdığı kısa hikayelerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan kitaplar da kolektif eserler arasında yer alır. Örneğin, "
26 Yazardan Tek Bir Hikaye: Adalet
26 Yazardan Tek Bir Hikaye: Adalet
" kolektif şekilde yazılan bir hikayeden oluşur. - Şiir Antolojileri: Birden fazla şairin şiirlerinin bir araya getirilmesiyle oluşan antolojiler de kolektif eser kategorisine girer. Örneğin, "
Güzel Yazılar - Şiirler
Güzel Yazılar - Şiirler
" gibi antolojilerde birçok şairin eseri yer alır. - Deneme ve Makale Derlemeleri: Farklı yazarların deneme ve makalelerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan derlemeler de kolektif eserler arasında sayılabilir. Örneğin, "
Sivil İtaatsizlik
Sivil İtaatsizlik
" gibi yayınlar.
Reklam
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.