Gayretli, Dirençli ve Özgüvenli Çocuk Yetiştirme Rehberi

Bilinçli Ebeveynlik

Pedram Shojai
2023
Serenad

Çok faydalı bir okuma oldu benim için,,
2025 3. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2025 14:01
Selam kitapdostlarim:) Çocuk yetiştirmek konusunda hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyor ama çoğu zaman yetersiz geldiğimizi düşünüyoruz. Bu kitap anlatmak istediği şeyi bize dikte etmeden örnek vakalar ile olayı önümüze serip küçük küçük tavsiyeler ile yapabileceklerimizi anlatıyor. Çocuklarla iletişimimizde karşımıza çıkan çoğu konuya da ayrı ayrı başlık atarak değerlendirmesi de bence gayet güzel olmuş. Ben beğendim arkadalarim ,sohbet havasında bir anlatim mevcut çoğu yerin de altını çizdim hayatımızda uygulamak için sabırsızlanıyorum inşallah pozitif anlamda hayata gecirebilirim:) . Kitapla kalın, kalalım:)
2025 Okuma Raporları
Bilinçli EbeveynlikPedram Shojai · Serenad · 20234 okunma

Pedram ShojaiYazar · 1 kitap
Pedram Shojai dinamik bir öğretmen, Taocu bakan ve çeşitli simyaya ait geleneklerin hayat boyu öğrencisidir. Kensinini doğu ezoterik sanatlarına çeken mistik deneyimler yaşayana dek UCLA'da biyoloji eğitimi aldı. Master eğitimini doğı tıbbı üzerine yaptı. 20 yıl boyunca Kung Fu, Tai Chi, Qi Gong, Yoga, Meditasyon ve ilaçlar üzerine çalışmalar ve eğitimler gerçekleştirdi. Tutkusunu, dünyayı dolaşmak ve topluluklarında fark yaratan ilham verici insanlarla tanışmak olarak tanımlıyor.