Ergun Candan
2000 yıldır saklanan "Sırlar Bilgisi" 2000 yıl sonra açılıyor... Şimdiye kadar hiç bir yerde yayınlanmamış çok özel bilgilerin ele alındığı bu kitap; "Dinler Tarihi'nin gizli kalmış önemli bir bölümüne ışık tutacak nitelikte hazırlanmıştır. Son üç dinin bilinmeyen gizli tarihi içinde yolculuk yaparken, o yılları yeniden yaşayacaksınız... Böylelikle; "Niçin dinler devri artık kapanmıştır? "Dinleri içinde geçen 'cennet - cehennem' gibi temel sembol ve kavramlar aslında ne anlama gelir?" gibi sorularınız da kitabın satırları içinde cevaplanacaktır. Keyifli bir yolculuğa hazır mısınız?... Dinlerin en temel kavramlarının bile yanlış anlaşıldığı bir dönemde, bu kitabın çıkartılmış cesaret isteyen bir işti... Ancak birilerinin bunları aktarması gerekiyordu... 2000'li yılların dünyasında, bu bilgileri "Sınır Ötesi Okurları" ile paylaşıyoruz... Umarız zamanı gelmiştir... (Arka Kapak)
Tahmini Okuma Süresi: 9 sa. 23 dk.Sayfa Sayısı: 331Basım Tarihi: Mart 2000Yayınevi: Sınır Ötesi Yayınları
ISBN: 9789758312078Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

331 syf.
9/10 puan verdi
Oldukça güzel bir tarihi araştırma eseri. Her ne kadar kitabın ismi yanlış olsa da son 3 din olan Musevilik, İsevilik ve Müslümanlık dinlerinin kurucusu olan peygamberlerimiz hakkında oldukça detaylı bilgiler veren bir eser. Peygamber olmadan önceki hayat hikayeleri, peygamber olma süreçleri, mucizeleri ve çektikleri sıkıntılar detaylı bir şekilde anlatılıyor. Ayrıca bu olaylara ezoterik bilimler ışığında bazı yorumlar getiriliyor. Özellikle Kurban, Hac, Namaz, Kıyamet Alametleri gibi konularda farklı yorumlar getiriliyor. Tufan'dan önceki üstün insan ırkı olan Galaktik nesil ile şimdiki yeryüzü neslinden bahsediliyor. Melekler ve diğer dini kavramlar hakkında çeşitli yorumlar yapılıyor. Kitap, içerisinde pek çok bilgi ve farklı yorumlar içeren bir kitap olduğundan mutlaka okunması gerekenlerden.
Bilinmeyen Yönleri ve Sırlarıyla Son Üç Peygamber
Bilinmeyen Yönleri ve Sırlarıyla Son Üç PeygamberErgun Candan · Sınır Ötesi Yayınları · 2000308 okunma
331 syf.
8/10 puan verdi
3 peygamberle ilgili bilinen efsanelerin (ezoterik kaynaklar vasıtası ile) anlatımı, zevkli ve akıcı. Okunmalı. Son çeyrekteki siriusa kadar her şey çok iyiydi ama sirius kısmı (ki yazara göre en mühim ayrıntı) dikkat dağıtıyor.Özetle, tavsiye ederim.
Bilinmeyen Yönleri ve Sırlarıyla Son Üç Peygamber
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.