Jodi Picoult
Aşk zamansız mıdır? Yoksa zamana karşı koyarak mı kavuşuruz gerçek aşka? Islah edilmiş bir hayalet... Sınırları olmayan, zamana hükmeden aşk... Varlığının şekli değişse bile hâlâ sevdikleri için atan bir kalp... Ve acı... Ve yine de yaşamak için bir neden... Picoult tarihin karanlık sayfaları arasına gizlenmiş akıl almaz gerçeklerden yola çıkıyor, ortaya aşk ve ikinci şanslara dair kışkırtıcı bir destan çıkarıyor. Eserleri 40'a yakın dile çevrildi. Tüm dünyada 30 milyondan fazla okuru var. Çoğu eleştirmene göre 21. yüzyılın en özgün romancısı. Fenomen yazar Jodi Picoult Bir Daha Bak ile okuyucularını büyülemeye devam ediyor. Vermont ’un tekinsiz dağlarında, paranormal olaylar ve kaskatı gerçekler ile örülü bir romanla karşı karşıyasınız. Picoult çarpıcı bir sonla tamamladığı romanıyla yine çok iddialı. - Amazon.com Sürükleyici bir konu… Gerilim ve doğaüstü olaylar ustalıkla birbirine bağlanıyor… Picoult’un karakter çizimindeki başarısı ise yine inanılmaz. - Publishers Weekly Tartışma yaratacak, kışkırtıcı bir kitap. - Denver Post Melodram ve toplumsal eleştiri Picoult’un kaleminde unutulması güç bir destana dönüşüyor. - Kirkus Reviews Olağanüstü… Picoult hayranları Bir Daha Bak'a bayılacak, ilk kez bir Picoult kitabı ile karşılaşanlar ise gizli hazinenin anahtarını keşfedecek. - Winston-Salem Journal
Kitabın Konusu:
544 sayfa · İlk Yayın Tarihi: Kasım 2010

8/10 puan verdi
BİR DAHA BAK-JODI PİCOULT,540 sayfa *Jodi Picoult bu kez bizi paranormal olaylarda, ruhlar aleminde bir gezintiye çıkarttı. ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~ *Kitap üç bölümden oluşuyor.İlk bölüm gerçekten çok sıkıcı.O kadar çok karakter var ki ;kim kimdir bir ara ucunu kaçırdım.Hatta,Rus klasikleri gibi bir karakter listesi mi yapsam diye
9/10 puan verdi
Jodi Picoult kalemini sevdiğim bir yazar. Asla kendini tekrar etmeyen ve hep konuşulması gereken konuları, üzerinde durulması gereken noktaları bulup bir şekilde karşımıza çıkarıyor. Bu kitabında paranormal olaylarla başlayıp sonunu ırk ıslahı konusuyla bütünleştirmiş ve ortaya enfes bir kitap çıkmış. Tüm kitaplarını sırayla okuduğum bir dönemdeyim ve bu kitabı favorilerim arasına girmiş bulunmakta.
540 syf.
10/10 puan verdi
İyi haftalar... . @aprilyayincilik tan çıkan Jodi Picoult' un kaleminden #birdahabak #okudum . . Yazarın kitap yorumlarına çok rastlayınca merak ettim. Başka kitapları var mıdır, yapılan yorumlar nelerdir bir bakayım istedim. Gördüm ki; kalemi, hikayeleri çok sevilen bir yazarmış. Bu kadar güzel yorumlara rastlayınca kitabını okumamak, yazarın kalemiyle tanışmamak mümkün değildi tabiki. İki kitabını aldım, Küçük Muazzam Şeyler'i @kahve_kitap_aski ile okuyacağımız için ben de Bir Daha Bak'ı #okudum . . Konusuna çok fazla girmeyeceğim, bunun iki sebebi var. Birincisi karakter sayısı genel olarak gördüğümüz iki ana karakter ve biraz yan karakterle sınırlı değil, ki hepsi de önemli karakterler dolayısıyla başlarsam hepsinden bahsetmem gerekir. kincisi kitabı çok beğendiğim için de uzun uzun anlatmak isterim, olmaz Ancak kısaca; paranormal olaylarla başlayıp, geçmişte yaşanmış acı olaylarla birleşen, şahane bir kurguya sahip, sürükleyici bir hikaye olduğunu söyleyebilirim. . Kitap; güncel tarih, olayların başlangıcını anlatan geçmiş dönem ve tekrar güncel tarihin anlatıldığı üç bölümden oluşuyor. Bölümler arası ya da karakterler arası geçiş çok güzel kurgulanmış, hikayeden asla kopmuyorsunuz. . . Adet olduğu üzere ilk kez tanıştığım yazarın kaleminin akıcılığından bahsetmemek olmaz. Anlatımını sevdim, güzel bir kurguyla birleşince de şahane bir hikaye çıkmış ortaya. . . Son olarak çevirisi çok güzeldi. Yazım hatasına rastlamadım ya da o kadar azdı ki farketmedim. Bu yüzden okuma keyfim sekteye uğramadı. . . Bu yazdıklarımdan sonra okuyun, tavsiye ederim demeye gerek var mı bilmiyorum ama içimde kalmasın Tavsiye ederim... .
Bir Daha BakJodi Picoult · April Yayıncılık · 2010265 okunma
Puan vermedi
Bir Daha Bak-Jodi Picoult Merhaba okumanın farkındalığına inanan güzel insanlar. Jodi Picoult muhteşem bir hikaye anlatıcısı olduğu kadar ilgi çekici hikayeler paylaşma ve karmaşık olay örgülerini, ilginç karakterleri zengin bir edebi halıya dönüştürme yeteneğinede sahip. Benim gibi Jodi Picoult hayranları bunu çok iyi bilir. Yazarın okuduğum
10/10 puan verdi
Okudum en iyi kitaplardandı. Yazar gerçekten empatinin kraliçesi. Size duyguyu öyle bir hissettiriyor ki, içinize öyle bir siniyor ki, aslınd asize ait olmayan acı için ağlıyor size ait olmayan umutlar peşinde harap oluyorsunuz. Kitaplarda beni en çok ele geçiren duygular acı ve hüzündür. Bu yüzden bazı yerlerde durup derin bir nefes almam, gözyaşlarım düşmesin diye gözlerimi kırpıştırmam gerekti. Kitaba dönecek olursak, ilk başta çok fazla karakter var gibi gelecek, kafanız karışmış hissedebilirsiniz ama her karakterin kaderi birbiri ile öyle bağlı ki okudukça bitsin istemeyeceksiniz.
%12 (67/544)
Puan vermedi
Kitapları yarım bırakmayı hiç seve bir de bu jodi kitabıysa hiç yarım bırakacağımı sanmazdım ama gitmiyor.. diğer kitaplarından farklı ve biraz karışık. Okuma isteğim kaçtı dört gündür çabalıyorum ama olmuyor üzülerek yarım bırakıyorum…
495 syf.
Puan vermedi
Birkaç farklı hikaye... Umudunu kaybeden ve ölümden korkmayan bir adam... Bir ruha aşık olmak nasıl bir duygu? Peki ya o ruhun hayatını okumak... Farklı farklı hikayeleri ve karakterleri bölüm bölüm ele alıp sonradan hepsini birleştiren ve yeri gelince heyecan yeri gelince endişelerle dolu güzel bir roman.
Bir Daha BakJodi Picoult · April Yayıncılık · 2010265 okunma
8/10 puan verdi
Jodi Picoult'un sağlam kaleminden çıkan bir kitap daha. Daha önceden bu yazar ile tanışmadı iseniz en kısa zamanda tanışın derim. İlk sayfalarda kitaba girememiş olsam da (ki bu tamamen kendimle alakalı) ilerleyen sayfalarda büyülenmiş gibi okuyorsunuz. Yazarın her kitabı ayrı bir konu ayrı bir tat, bu kitabı da paranormal başlayıp (ki yazarda bunu ilk görüyorum) ırk ıslahına dönüşüyor. Okuyun efendim zararlı çıkmazsınız...
Puan vermedi
Bir Jodi Picoult kitabı okumaya başladığınız zaman sadece roman okumuyorsunuz, muhakkak önemli bazı konular hakkında fikir sahibi oluyorsunuz. Bir Daha Bak kitabı alıştığımız Jodi Picoult kitaplarına benzese de paranormal olaylar içerdiği için yazardan okuyacağınız ilk kitap olmazsa gayet doğru bir karar olur. Çok bayılarak okumadım ama yine de Jodiciğim yazmış. Okumadan edemezdim. Enlerim arasına girmese de güzel bir kitaptı.

Jodi Picoult
Jodi PicoultYazar · 16 kitap
1966 yılında, Nesconset Long Island'da doğdu. Beş yaşındayken yazmaya başladı. Princeton Üniversitesi'nden mezun.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.