Bir Gün Tek Başına Yorumları ve İncelemeleri

Bir Gün Tek Başına yorumları ve incelemelerini, Bir Gün Tek Başına kitabı hakkındaki okur görüşlerini , Bir Gün Tek Başına puanlarını 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.

Puan

8.710 üzerinden
1.608 Puan · 312 İnceleme
Puan vermedi
Cinsellik/Irkçılık/siyaset
Kitabın yazılma amacı elbette kendi çapında siyaset yapmak. Gülünç olan şu ki kendilerini bir hayli gülünç düşürmüş olmaları. Burada herkes madem görüşünü savunuyor, ben de görüşümü savunayım. Bakın ben burada hepinize saygı duyuyorum. Dinime, dilime, ırkıma karşı olan insanlara bile öyle kolay
10/10 puan verdi
60 darbesi öncesi(Herkes okumalı)
Vedat Türkali
, senarist, yazar ve şairdir. 1965 den 1972 yılına kadar yönetmenlik de yapmıştır. Kadir İnanır, Aytaç Arman ve Yılmaz Güney in 1 er filminde olmak üzere toplamda 3 yönetmenlik tecrübesi olmuştur. Özellikle
Fatmagül'ün Suçu Ne?
Fatmagül'ün Suçu Ne?
kitabının yapımları onun adını duyurmasında büyük katkı sağlamıştır.
9/10 puan verdi
Türkiye'nin Bitmeyen Hürriyet Sorunu
Çocukluktan beri TV ekranlarında haberlerde polis-öğrenci çatışması izliyoruz. Polisi savunan bir siyasi parti (muhtemelen iktidar), öğrenciyi savunan başka bir siyasi parti (muhtemelen muhalefet) mutlaka bulunur. Siyasi partiler kendi aralarında hararetli şekilde tartışır; yüce mecliste küfürler
9/10 puan verdi
2023 açılış
İlk olarak yazardan bahsetmek istiyorum ben. Vedat Türkali 13 Mayıs 1919, Samsun doğumlu yazar ve senaryo yazarı. Gerçek adı ise Abdulkadir Pirhasan. 29 Ağustos 2016,Yalova da hayatını kaybetmiştir. Yazarın oyuncu ve yönetmen olan kızı da vardır. Deniz Türkali. Ben tanıyormuşum siz de tanırsınız
7/10 puan verdi
Güzel bir roman olsada, övüldüğü kadar beklentimi karşılamadı. 752 sayfa siyasi diyaloglar sayfalarca geçtiği için hızlı okuma yaptım. Ama yazarın anlatım dili sevdiğim tarzda olduğu için okuması keyifli geldi. 7/10 puan veriyorum kendimce. Sevgiler.
Puan vermedi
Bir dönem romanı Bir Gün Tek Başına 1959-1960 Demokrat Partinin iktidarının son dönemleri .. Demokrat Parti iktidara geldiği 1950 yıllarından çok başka hal almıştır. Giderek muhâfazakârlaşmış , baskıları arttırmış, Muhalefette ki Chp ye yönelik yaptırımları fazlalaşmış , Chp nin mal varlığını
Bir Gün Tek BaşınaVedat Türkali · Ayrıntı Yayınları · 20194.891 okunma
250 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.