7 Ağustos 2024
Karina Yayınevi

2024 16. kitabı
•SELAM KİTAPSEVER DOSTLARIM • BERK ERAY KEMAL kaleminden "BİRİ" kitabına yolculuk ettim. Yolculuğum 2 günlük bir süreç içerisinde tamamlandı. Berk beyin "KİŞİ" kitabını okuduğum için kalemine aşinayım ve iki kitabınıda keyifle okudum. Kitap 14 bölümden oluşan kısa hikayeler üzerine yazılmış. Kısa hikaye sevenlere güzel bir tavsiye diyelim mi o zaman.Her hikayede farklı olaylar, faklı yer ve insanlara şahit oluyoruz. İnsanların hissiyatları, yaptıkları yanlışlar, vicdan duygusu, korkular, vb bir çok hisse tanıklık ettim. Bazen kitabın bazı yerlerinde kendimi buldum. (En son fotoğraftaki alıntı mesela). Bazı bölümlerde cinayetler, bazı bölümlerde dejavular. Kitap su gibi alıverdi. Farkı bir tarzda kitap arayışınız varsa tam sizlere göre. Beni etkileyen çok fazla yer oldu ki sizleride etkileyecek bir çok yeri olacağını düşünüyorum. Farklı yazar, farklı kalem keşfetmeyi seviyorsanız, kitabı temin edip vakit kaybetmeden okuyabilirsiniz. Sevgiyle ve kitapla kalın.
BiriBerk Eray Kemal · Karina Yayınevi · 20243 okunma
Kitap yorumu.
2024 194. kitabı
Okunma: 11 Ekim 2024 00:00
Merhaba, Size Berk Eray Kemal’in “Biri” kitabından bahsetmek istiyorum. Yazarın ilk kitabı olan “Kişi “yi okumuştum ve konusu itibariyle oldukça ilgi çekiciydi. Bu kitap on dört hikayeden oluşuyor.
BiriBerk Eray Kemal · Karina Yayınevi · 20243 okunma