Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış
Alıntılar

Bitmeyen Kavga

John Steinbeck

Bitmeyen Kavga Sözleri ve Alıntıları

Bitmeyen Kavga sözleri ve alıntılarını, Bitmeyen Kavga kitap alıntılarını, Bitmeyen Kavga en etkileyici cümleleri ve paragragları 1000Kitap'ta bulabilirsiniz.
"İnsanları hemen sevme Jim. İnsanları sevmekle harcayacak zamanımız yok."
"Sarhoş gibisin, Jim. Neyin var?" "Bilmiyorum. Kendimi ölü gibi hissediyorum.
“Kavga ancak insanlar kendi kendilerini yönettiği ve emeğinin karşılığını aldığı zaman sona erer.”
Sayfa 233 - Sel Yayıncılık / 9. Baskı, Ekim 2020Kitabı okudu
" İnsanlık hatırlayamadığı bir kör dövüşünden gelip öngöremediği ve anlayamadığı bir geleceğe doğru gidiyor."
Sayfa 234 - Sel YayınlarıKitabı okudu
+ Söylediğim gibi... bize kızılların alayının o. çocuğu olduğu anlatıldı hep. Bu yalan, değil mi Mac? - Nasıl baktığına bağlı. Eğer otuz bin dönüm toprağa ve bir milyon dolara sahipsen kızılların alayı o. çocuğudur. Ama London için, bir işçi için onlar, domuz gibi değil, insan gibi yaşamanız uğruna size yardımcı olmaya çalışan insanlardır, anlıyor musun? Elbette siz haberleri gazetelerden okuyorsunuz, gazetelerin patronları toprak ve para sahipleridir, bu yüzden bizler onlara göre o. çocuğu oluyoruz, anlıyor musun?
Sayfa 260 - Sel YayıncılıkKitabı okudu
250 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.