Bossman

Vi Keeland
Tahmini Okuma Süresi:
15 sa. 55 dk.
Sayfa Sayısı:
562
Basım Tarihi:
30 Haziran 2017
İlk Yayın Tarihi:
Mayıs 2017
Yayınevi:
Lindhardt og Ringhof
Orijinal Adı:
Bossman
ISBN:
9788711807439
Ülke:
Danimarka
Dil:
Danca
Format:
E-kitap
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

Puan vermedi·562 syf.··
2020 16. kitabı
Yabancı yazarların aşk üzerine kitaplarını okudukça Türk edebiyatına daha da aşık oluyorum. İnsanı sadece nefsani arzularına hapsetmiş, yapılan ince davranışları bile bu uğurda gösterişsiz kıldığını düşündüğüm bir kitap. Yanlız Chase'in nişanlısı öldükten yıllar sonra başka biriyle tanışıp aşkı öğrendiği, ölen nişanlısının başına gelenlerin benzerleri sevgilisinin de başına gelerek ölümüne sebebiyet vereceğini düşünerek günlerce o soğukta kapısında nöbet tuttuğu kısımları sevdim. Gerçek aşk gibi edebiyatta bu kadar basit olmamalı.
BossmanVi Keeland · Lindhardt og Ringhof · 20171,467 okunma
Puan vermedi·312 syf.··
2022 37. kitabı
·
25 saatte okudu
·
Okunma: 24 Mayıs 2022 00:00
" Bazen bulana kadar neyi özlediğini anlamıyorsun." Yazarın kaleminin hayranı ve hastasıyım net! Karakter kurgusu olsun, olay örgüsü olsun, karakterlerin birbirleriyle tanışması olsun her
Edebiyat
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma
5/10
·312 syf.··
2022 6. kitabı
Kitabın kurgusu hoş olsa da içinde pek bir olay yoktu. Kitapta baştan sona cinsel imalar ve seks vardı ve bu da maalesef öykünün çok yüzeysel olmasına, çok ciddiyetsiz olmasına ve sıkıcı olmasina neden olmuştu. Ben kitaplarda erotizmi severim ama kararında olursa. Her sayfada olunca gerçekten aşırı sıkıyor ve olaylara yer kalmıyor. Bu kitapta cinselligi tamamen çıkarın olayların yaşandığı sayfa sayısı 50ye iner. Halbuki bu seride Egomanyak diye bir kitap vardı ve onu sevmiştim. Evet onda da bolca seks vardı ama en azından olaylar da çokça vardı. Açıkçası kitapta Chase'in eski sevgilisiyle ilişkisi daha derin anlatılmıştı. O yüzden ana karakter Reese ile olan ilişkisi çok samimiyetsiz kalıyordu haliyle. Sanki Reese ikinci kadin gibi.
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma
10/10
·312 syf.··
2025 16. kitabı
Vi keeland ve kalemi… Rina’dan sonra okumayı sevdiğim yazarlardan biri kesinlikle kendisi. Kitaba bayıldım. Kapağı size aşırı +18 bir kitap gibi gelebilir ama aksine romantik komedi tarzında bir kitap. Smut sahneleri tabiki var ama benim gözüme batmadı. Bir kitabı okurken ne okuyacağınızı bilir ona göre çıta belirlerseniz hayal kırıklığına uğramazsınız. Türkiye’de yazılan aşırı dram dolu kitaplardan sonra bu şekilde akıp giden dramsız,olaysız kitaplar okumak kesinlikle tıkılıp kaldığınız yerden pencereyi açıp nefes aldırmış gibi hissettiriyor. Ağlamak yok, stres yok,dram yok,kaygı yok, şimdi hangi entrika olacak düşünceleri yok… Kimisi fazla drama alıştığı için bunu arıyor belkide bilmiyorum dediğim gibi ne okumak istediğinize bağlı. Uzun soluklu serilerden sonra tek kitaplık çıtır yormayan kitaplar okumak beni soluklandırıyor ve kendimi vi keeland’da buluyorum. Kitap klasik tanışma hikayesiyle başlıyor. Ben erkek karakterimizi çok sevdim. Uslanmaz bir aşık ve kişisel kadınına karşı özel sapığı diyebiliriz. Oğlanımızın kızımıza olan tüm flörtöz tavırları beni çok neşelendirdi ve asla rahatsız etmedi çünkü kızımızında hoşuna gidiyordu. Hatta yeri geldiğinde güldüğüm sırıtarak okuduğum çok an vardı diyebilirim. Asla pes etmemesi takdire şayandı gerçekten. Okurken hem eğlendim hem güldüm hem duygulandım. Çıtır çerezlik okunacak bir kitap diyebilirim. Etrafınızdaki dark romanslardan veya dram dolu kitaplardan bunaldığınızda nefes alınabilecek bir kitap arıyorsanız bence doğru adrestesiniz. Tavsiye ederim :)
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma
Puan vermedi·312 syf.··
2023 76. kitabı
·
25 saatte okudu
·
Okunma: 04 Temmuz 2023 12:07
Kitap beklentilerimi karşıladı mı? Karşıladı. Eğlenceli, güzel bir romantik komediydi. (İtiraf ederim ki bu tür kitaplarda kahramanlarımız halvet olmaya kalktıklarında ben o sayfaları atlıyorum.) Vi Keeland alanında başarılı bir yazar. Ama... Bu nasıl bir kapak. Üstü çıplak, göğsünde piercing olan bir adam. Tamam, bu tür kitapları genelde genç kız ve kadınlar okuyor, onlar adına konuşamam ama onların beklentilerinin de bu yönde olduğunu zannetmiyorum. Yani romantik komedi sevmek suç mu? Ben 50'sini geçmiş, heteroseksüel bir erkeğim. Bu kitabı bir kafede okuduğumu düşünebiliyor musunuz? Düşünün, umurumda olmaz, okurum ama böyle kapak da olmaz.
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma
8/10
·312 syf.··
Beğendi
·
2023 56. kitabı
#patron Puan 10/8
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma
Puan vermedi·312 syf.··
2021 187. kitabı
·
3 günde okudu
·
Okunma: 22 Aralık 2021 03:06
Reese Annesley felaket geçen randevudan kurtulmak için arkadaşını arar. Ancak Chase Parker bu konuşmalara kulak misafiri olur. Bunu, yabancının kendisini ve sevgilisini eski bir köpek yavrusu aşkı ve arkadaşı kılığında masasına davet etmesiyle kısa süre sonra unutacağı tuhaf bir akşam izliyor. Chase Parker'ın yeni patronu olmasıyla yeni bir ilişki kurmadan önce çok sayıda komik karşılaşma yaşanacak. Reese'in bir kaçamak istememek için kendi nedenleri var ve Chase'in daha fazlasını istememek için kendi nedenleri var, ayrıntılar hikayeyle ortaya çıkacak.
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma
Fena Değil
4/10
·312 syf.··
2015 1. kitabı
·
6 günde okudu
·
Okunma: 06 Ocak 2015 05:57
Olumlu yönlerinden bahsedecek olursam dili çok akıcı, bir çırpıda okunacak türden bir kitap. Konu olarak ise zengin, zeki adam; güzel, sevimli kadın. Yani son derece klasik pek bir numarası yok. Cinsellik için okunuyor muhtelemen, ABD best seller bu tip kitaplarla dolu. Arkadaşım hediye ettiği için okudum.
1000Kitap
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma
Puan vermedi·312 syf.··
2021 31. kitabı
Vi Keeland kalemine hep hayran kaldım zaten bu gibi bir çok kitabını okudum hepside bir güne bitti. Erkek karakter cok güzel seviyor, aslında klasik bi tanışma hikayesi ama yazar genr yapmış yapacağını.. Güçlü sevgi,Tutku, Arkadaşlık,Sahiplenme ne derseniz var cokkkk güzel...
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma
Patron
Puan vermedi·312 syf.··
Beğendi
·
2020 17. kitabı
·
25 saatte okudu
·
Okunma: 24 Eylül 2020 05:58
Oldukça akıcı olan kitabın kurgusu da güzeldi. Bir günde okuyup bitirdim. ️ Kitabımız geçmiş ve günümüz olarak bölüm bölüm anlatılıyor. Geçmişi Chase, günümüzü de Reese anlatıyor. ️ Gelelim kitabımızın konusuna; Bekar ve 30 yaşlarına yaklaşan Reese, bir restaurantta ilk randevu yemeğindedir. Beklentilerini karşılamayan adamın sohbetinden iyice sıkılmış ve tuvalet sırası beklerken yakın arkadaşından kendisini bu randevuda kurtarması için acil durum araması yapmasını istemiştir. Arkasından bu durumu kendisine yakıştıramadığını söyleyen bir ses duyar. Tanımadığı yabancı, Reese'i eleştirmeye devam ediyordur. ️ Masasına geri dönen Reese, karşı masada oturan adamın az önce kendisini eleştiren adam olduğunu farkeder. ️ Chase bayan arkadaşı ile birlikte Reese'nin masasına gelip, orta okul arkadaşı olduklarına dair uyduruk bir hikaye anlatır. ️ Aradan 1 ay geçmiş olmasına rağmen Reese, Chase'yi düşünüyordur. Yolları tekrar kesiştiğinde Chase'in patronu olacağından habersizdir. ️ Reese daha öncesinde yaşadığı ve hüsranla biten ofis içi ilişkisinden sonra aynı hataya düşmemekte kararlıdır. Diğer taraftan ise Chase, Reese'in kalbini kazanmak için büyük bir çaba sarfeder. ️ Peki kazanan taraf kim olacak? ️ Aralarında ki diyologlar gerçekten komikti. Fakat her ikisinin de geçmişte yaşadığı travmaları okurken üzülmedim diyemem. ️ Ben severek okudum. Bu tarzı seviyorsanız tavsiye ederim. Keyifli okumalar.
1000Kitap
PatronVi Keeland · Yabancı Yayınları · 20171,467 okunma

Yazar Hakkında

Vi KeelandYazar · 36 kitap
Vi Keeland, Amerikalı bir yazardır. Kitapları New York Times ve USA Today listelerinde en çok satanlar listesine girmiş olup, dünya çapında çevrilmiştir. Almanya, Brezilya ve ABD'de en çok satanlar listelerinde yer aldı. Romanlarından on dördü New York Times'ın en çok satanlar listesinde yer aldı ve Bossman adlı romanı ile hem The New York Times hem de Wall Street Journal en çok satanlar listelerinde 1 numara seçildi. Kısa öyküleri Dry Spell, The Merry Mistake ve Scrooged, Passionflix tarafından filme çevrildi. Uzun metrajlı romanı Egomaniac'ın filmi şu anda TaleFlick tarafından senaryolaştırılmaktadır. Keeland, Ocak 2013'te ilk romanı First Thing I See'yi yayımladı. Bunu yayınlamayı hiç düşünmemiş olsa da, Sandy Kasırgası'nın verdiği hasar nedeniyle evinden çıkarıldıktan sonra şansını denemek istemişti. O zamandan beri otuz bir uzun roman yayınladı ve çalışmaları yirmi yedi dile çevrildi. Ayrıca animasyon oyunları olarak da mevcuttur. Brower Literary & Management'tan Kimberly Brower tarafından temsil edilmektedir. 2016'da Keeland, çalışanlarından birine aşık olan bir patron hakkında bir kitap olan Bossman'ı yayınladı. Kitap, The New York Times ve Wall Street Journal[17] en çok satanlar listelerinde 1 numaradan giriş yaptı ve USA Today en çok satanlar listesinde 6 hafta kaldı. 2021'de Keeland, yakışıklı bir sağdıç için düğününü dağıtan bir kadın hakkındaki romanı The Invitation'ı yayınladı. Kitap, Wall Street Journal en çok satanlar listesinde 1 numaradan giriş yaptı ve USA Today en çok satanlar listesinde 6 hafta kaldı. Keeland, bir dizi çağdaş aşk romanında Penelope Ward ile işbirliği yapmıştır. Bunlardan ilki, Cocky Bastard (2015), patlak lastiğini tamir eden bir adamla aşk yaşayan bir sürücüyü konu alır. Kitap, USA Today ve New York Times'ın en çok satanlar listesine girdi. Kitabın adında geçen "cocky (ukala)" kelimesi, aşk romancıları arasında başlıklarına ekleme eğilimi başlattı. Keeland, ilkokuldan beri tanıdığı bir adamla evlidir. Üç çocukları vardır ve Long Island'da yaşıyorlar. Vi Keeland yazarlığa başlamadan önce bir avukattı ve vergi hukuku alanında uzmandı.