Soner Yalçın
Tehlike, tehlikeyi göze almadan yok edilemez... Yeşil Gladio'nun dinci tetikçileri... FBI'ın yetiştirdiği dinci istihbaratçılar... CIA'in kefil olduğu dinci cemaat liderleri... ABD'den maaş alan dinci köşe yazarları... Utah'ta TSK aleyhine yayın yapan dinci yalan makineleri... Kendini peygamber sanan Amerikalı şeyhe bağlı dinci milletvekili... "Yahudi malları almayın" deyip Yahudilerle ticaret yapan dinci gazete... İsim isim... Olay olay... Ergenekonvari komplolar hangi ülkelerde nasıl sahneye kondu? George Soros'un vakıfları, gazeteleri ve politikacıları bu oyunun neresinde?  Türkiye'de hangi gazetelere, hangi kanaldan para akıtılıyor? TSK neden hedefte? Solcu liberallerin New York'taki akıl hocaları kimler? Uluslararası Yazarlık Programı (IWP) Türkiye'den nasıl yazar devşiriyor?  Kim bu ödüllü edebiyatçılar? İsim isim... Olay olay... (Tanıtım Bülteninden)
Tahmini Okuma Süresi: 12 sa. 28 dk.Sayfa Sayısı: 440Basım Tarihi: Şubat 2015Yayınevi: Doğan Kitap
ISBN: 9786051114002Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

440 syf.
9/10 puan verdi
Yıkıcı bir dönemden geçiyoruz diyor Soner Yalçın.Bu ülkenin yıkıcı bir dönemden geçmediği yılları hatırlayanınız var mı? Ben hatırlamıyorum da. Okuyanlar hemen her sayfasında bir tartışma konusu bulabilirler. Okumaya başladıktan bir süre sonra okuyucu olamayı bırakıp araştırmacı okuyucu olduğunuzu görüyorsunuz.Birçok kişinin aynı zamanda okuyup uzun uzun tartışabileceği bir kitap.
Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor
Bu Dinciler O Müslümanlara BenzemiyorSoner Yalçın · Doğan Kitap · 20151,242 okunma
512 syf.
Puan vermedi
Türkiye'deki dinci grupları bunların medya ayağı ve bağlantılarını anlatan bir kitap. Kitaptaki her görüşe katılmam mümkün değil. Yazar siyasi ve dünya görüşünü çok belli etmiş bu sebeple oldukça taraflı bir yol izlemiş, bu tür kitapların daha tarafsız olması kanaatindeyim. Kitapta çok ilginç  politikacı, yazar ve şair  isimleri ve yaşadıkları da var. Ayrıca Ergenekon'dan Amerika'da eğitim gören polislere, cemaat kavgalarına politikada ki baba ve oğul ilişkilerine ve vali listelerine kadar ilginç konularda mevcut. Bu tarz konulara ilgisi olanların okuyabileceği  bir kitap. İyi okumalar, kitapla kalın.
Bu Dinciler O Müslümanlara Benzemiyor
Bu Dinciler O Müslümanlara BenzemiyorSoner Yalçın · Kırmızı Kedi Yayınevi · 20181,242 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.