Kuzeyin Vahşi Kedisi

Okunma
Beğeni
1.066
Görüntülenme
Thirrin’in beyninde kükreyen Strong-in-the-Arm Hanedanı’nın kanıydı. Hypolitan’ın savaşçı ruhu ise yüreğinde heyecanla çınlıyordu. O, Icemark tahtının vârisiydi. Ülkesini ve halkını savunmak zorundaydı. On dört yaşındaki Thirrin, babası savaş alanında ölünce minik ülke Icemark’ın kraliçesi olur. Küçük kızın omuzlarına büyük bir yük binmiştir. Thirrin’in ülkesini düşman istilasından kurtaracak bir yol bulması ve bunu kış sona ermeden yapması gerekmektedir. Bunun için de Vampirlerle, Kurt halkıyla ve Kar Leoparları’yla ittifak kurmak zorunda kalır. Buzlar Ülkesinin Çığlığı, küçük Thirrin’in görev ve fedakârlık duygularının yanında, korkunç kararsızlıklar içinde bocalayarak bir avuç dostuyla düşmanlarına karşı koyuşunu anlatan muhteşem bir roman.
415 sayfa

415 syf.
9/10 puan verdi
Kitabı 4 yıl önce okudum şimdi halen kurgusu aklımda sürekleyici bir kurgusu var, fantastik ve savaş tarzı romanlardan hoşlananlar için öneririm.
Buzlar Ülkesinin ÇığlığıStuart Hill · Altın Kitaplar · 200625 okunma
415 syf.
Puan vermedi
Yani okuduğum yere kadar kitap güzel ben çok sevdim ama bana biraz karmaşık geldi yani tesr köşeler çok fazla ve bide herşeye rağmen ayakta duran bir prensesin hikayesini anlatması çok hoş. : )
Buzlar Ülkesinin ÇığlığıStuart Hill · Altın Kitaplar · 200625 okunma

Stuart Hill
Stuart HillYazar · 3 kitap
Stuart Hill, Leicester'de doğmuştur. Çocuklar için yazdığı ilk romanı olan Buzlar Ülkesinin Çığlığı'nı çalışmakta olduğu kitapçı dükkânında, kahve molaları verdiği sırada yazmıştır. Okulda başarısız bir öğrenci olan yazar, kendisine okuma zevkini aşılayan öğretmenine minnet borçlu olduğunu söylemektedir. Okuldan ayrıldıktan sonra pek çok işte çalışan yazar, halen Leicester'de yaşamaktadır. Stuart Hill, bu serideki kitaplarını çok genç yaşta ölen kız kardeşi Thirrin'in anısına kaleme almıştır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.