Canım Arkadaşım

Özgür Balpınar
Bir arkadaş yalnızca bir arkadaştan mı ibarettir? Koşarak gidilen sevinçlere, anlamlı bekleyişlere, umut dolu düşlere yaraşır arkadaşlık. Bazen plansız çekilen bir fotoğraf karesinden dolup taşıverir, bazense bir kuşun uçuşunda anlamlanır. Bazen düş sarısıdır, bazense turuncuya çalan bir kırmızı. Bazen gücünü bir ağacın yapraklarından alır, bazense dingin bir sessizlikten. Taiyang ile Yue'nin, Güney Çin'deki Guangzhou eyaletinin varoş sokaklarında başlayıp Ginkgo ağacının yapraklarından sonsuzluğa uzanan hikâyesi bu. Varlıklı bir ailenin çocuğu olan Taiyang’la, bir atık fabrikasında çalışan Yue’nin yolları tesadüfen kesişir ve aralarında derin bir bağ kurulur. Birbirlerinden farklı olsalar da bu farklılıktan bir arkadaşlık yaratabilecekler midir?
Tasarımcı:
Barış Şehri
Barış Şehri
Tahmini Okuma Süresi: 5 sa. 26 dk.Sayfa Sayısı: 192Basım Tarihi: 1 Ağustos 2019Yayınevi: Genç Timaş Yayınları
ISBN: 9786050830811Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

192 syf.
9/10 puan verdi
Canım Arkadaşım - Özgür Balpınar
“Uçmak, güzel bir kuş olmaktan evladır.” Çocuk Edebiyatı kulübümüz vesilesiyle tanışmıştım hem Özgür Balpınar ile hem de onun başarılı kalemiyle. "Göğü Yere İndirelim" kitabını beğenerek okumuştuk öğrencilerimle. O kitabın referansıyla başladım Canım Arkadaşım'a. Ve an itibariyle büyük bir hüzünle bitirdiğimi ifade edebilirim. Sıcağı
Canım Arkadaşım
Canım ArkadaşımÖzgür Balpınar · Genç Timaş Yayınları · 20191,809 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.