Duvardaki Şifre

0 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
Nakula ve Kiki'nin zorluklarla başlayan evlilikleri başkent Jakarta'da son bulur. Kısa süren bu evlilik onları düşman etmeye yetecektir. Nakula için intikam vakti yaklaştıkça her şey biranda değişir ve kendini Avustralya'da bulur. Kilisede tanıştığı Daniel, hayatını daha da zorlu bir çıkmaza sürükler ve tuhaf ayinlere şahit olur. Kiki Jakarta'da hayatına devam eder. Uzun yıllar sonra Nakula'nın dönüşü ile hayatları cehenneme dönüşür.
156 sayfa

Puan vermedi
Metehan Karagül
Merhaba sevgili kitap severler. Yahudi bir genç olan Nakula'nın hikâyesi sizlerle.. Kiki ile başlayan mâsum bir aşk serüveninin nasıl bir felakete dönüştüğünü anlatan bu eseri okuyunca farklı duygular yaşayacaksınız. Sevgiyle ve kitapla kalın.
Catacomb KilisesiMetehan Karagül · Hestia Kitap · 20231 okunma

Metehan KaragülYazar · 0 kitap
12 Kasım 1982 Bursa doğumlu olan Metehan Karagül 1999/2000 yıllarında liseden mezun oldu. 2002 yılında askerlik görevinden sonra 2004-2018 yılları arasında sağlık sektöründe sterilizasyon teknisyenliği yapmaya başladı. Bu süre zarfında Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık bölümünü bitirdi. Çeşitli kurumlarda İlk yardım eğitmenliği yaptı. Evli olan Karagül'ün iki oğlu vardır.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.