Devil’s Night #3.5

Amerika Birleşik Devletleri
İngilizce

2025 46. kitabı
Okunma: 11 Mayıs 2025 04:01
Dex'i bekleyemedim zaten çıkarmaz gibime geliyor o yüzden novellaları pdf okuyacağım. Kitap Damon'ın yeni başlangıcını, Winter'la kurduğu yeni ailesini ve annesi konusunda ne yapmış sorularını cevapladı. Bildiğimiz Damon jddjjd. Hâlâ inatçı ve kendi kararlarından ödün vermeyen ama daha olgun biri. (Winter'la olan ilişkisinden bahsetmiyorum :D) Kitabın diğer kahramanı; Rika. İlk kitaptan sonra çok değişti. Yine de diğerine göre kırılgan olanı. Will'in kitabında bundan söz ediliyor mu bilmiyorum daha ama çok hassas bir durum yaşamış ve Michael'ı kaybetme korkusundan ona söyleyemiyor da. Kai bunu Michael'dan önce bir şekilde öğrenince ve sonra bu ortaya çıkınca bir kırgınlık yaşandı ki ben novellalardan her zaman mutluluklarını okumayı beklerim 100 sayfaya dramı nasıl sığdırdın kadın djdkdj Ama bu da olur çünkü şimdi Will'e ne olmuş çok merak ediyorum. Damon'ın Will'in o en önemli andaki yokluğuna içerlemesi de çok üzdü. Hemen Will'in kitabına geçmem gerekiyor. VE Damon Misha'yı niye zorbaladın sen ya baby soft'sa ne olmuş yani dkdkd.
Dark romance
2023 33. kitabı
Okunma: 12 Mart 2023 02:07
Odak noktası Rika ve Damon in hayatlarında ki dönüm noktalarından kesitleri okuyoruz diyebiliriz.. Aynı zamanda 4 kitap Will in durumuna ön hazırlık gibiydi ..kisacikdi zaten ve Punk 57 karekteri Misha artık burda büyümüş kız arkadaşıyla gruba dahil oluyor gibiler anladığım kadarıyla ..hoş bir ayrıntı olmuş ve 4 kitapta daha çok karsilacagiz sanırım Will in kuzeni olduğu için..ara vermeden diğer kitaba geçiyorum
1000k
2025 33. kitabı
Serinin ara kitabı. Sandım ki Damon un kitabı oldu bittiye geldi o yüzden yazmış yazar. Ama pek değil. 4. Kitabın alt yapısı sanırım. Damon ve Rika nın dilinden kısa 90 sayfalıktı. Will in kapatıldığını düşündükleri yer hakkında konuşuldu. Şeyi anlamadım Alex Will e aşık mı, orasını çözemedim. Diğer kitapları bayağı oldu, acaba unuttuğum birşey mi var dedim. Çok da önemli değil kitabı okumak.
2022 68. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2022 01:25
“A world where there is no us can’t happen.” … Yani sevdim mi sevmedim mi bilemedim. Bazı şeyleri anlatmak için yazılmış ama olmasa da yokluğunu aramazmışım bence. Tek ilgimi çeken kısmı Will’le ilgili olan kısımlardı. Onun dışında Rika bebeğim hiç mi inancın yoktu Michael’a ya? Yani Kai/Banks ve Damon/Winter çifti zaten yok gibiydi. Neyse en azından artık bi tarih belirlendi onlar da kurtuldu ben de. Will’i okumak için sabırsızlanmam dışında hiçbir etkisi olmadı. Thank you, next diyorum ve Will’e ilerliyorum.

Penelope DouglasYazar · 19 kitap
Penelope Douglas, New York Times, USA Today ve Wall Street Journal'ın çok satanlar listesine girmiş bir yazardır. Kitapları yirmi dile çevrilmiştir ve Fall Away Serisi, Hellbent Serisi, Devil’s Night Serisi ve bağımsız kitaplar olan Misconduct, Punk 57, Birthday Girl, Credence ve Tryst Six Venom'u içermektedir. Eşi ve kızıyla birlikte New England'da yaşamaktadır.