Killogy - 1. Kitap

Cullen Bunn

Tümünü Gör
8/10 puan verdi
"-Kaptan Deadpool?" "+Hayır Hayır Sadece Deadpool :)"
Deadpool reis :)) Çizgi roman baya oldu okumayalı. hem maliyet hem de tarz olarak ne kitaplar ne de film(animasyon anime vb.) kadar beni çekmiyor. çünkü ne tam aksiyonu verebiliyor ne de hayal edebiliyorsun arada kalmışlık var :) neyse ki bu kitapta eğlendim, hiç sıkılmadım. metro 2034 biraz sıkarken iyi geldi. Deadpool her zamanki muzipliğinden biraz uzak, daha çok iş peşindeydi. marveldeki kahraman, kötü adam, daha doğrusu süper gücü olan kim varsa kesiyor :) kendine has tarzıyla (çok fazla aksiyon yok çoğunlukla taktikle kesip dalgasını geçiyor :) bi oturuşta okudum eğlendim de :) çok mükemmel bir kurgusu yoktu ama sizi sıkmadan yer yer güldüren(daha fazla gülmek isterdim :) her zamanki deadpool'du. maliyetini göz önüne alırsak kütüphanelerden çizgi roman serileri okumanızı tavsiye ederim :) Spoiler vereceğim bundan sonra : Yazar kimmiş bakıp, yazara bazı eksikleri yüzünden sallayacağım dedim. Deadpool yazarı da öldürdü :D :D :D
Deadpool - Marvel Evreni’ni Öldürüyor
Deadpool - Marvel Evreni’ni ÖldürüyorCullen Bunn · JBC Yayıncılık · 2014413 okunma
10/10 puan verdi
DEADPOOL MARVEL EVRENI'Nİ ÖLDÜRÜYOR
MERHABA BEN LOKMAN BU CİZGİ ROMANDA DEADPOOL AKLINI KAÇIRIP TÜM MARVELI ÖLDÜRÜYOR VE KİTABIN SONUNDA 4'CÜ DUVARI KIRIP YAZARALRI YANINA GELİYOR VE ÖLDÜRÜYOR AMA YAZARLAR ÖLME SAHNESİ YOK BEN BU KITAPTA EN ETKİLENDİĞİM ŞEY DEADPOOL GÜÇÜNDEN ÇOK AKLINI KULANMASI VE AKLINI KULANARAK HERKESİ ÖLDÜRMESİ HARİKA CİZİMLER ÇOK İYİ KİTABIN SONUNDA DENİLDİĞİ GİBÜ"ŞAKA BİTTİ!" BENİM YORUMU BEYENDİYSENİZ BENİ TAKİP EDİP DİYERKİ YORUMLARIMI OKUYA BİLİSİNİZ BAŞKA SEFERE GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALINIZ
Puan vermedi
Deadpool, Psiko-Man tarafından aklını kontrol eden bir terapiye maruz kalır. Bu terapi sırasında, Deadpool’un aklında zaten var olan çatışmalar daha da şiddetlenir ve bu, Deadpool’u tamamen farklı bir zihinsel duruma sokar. Psiko-Man’ın kontrolünden kurtulan Deadpool, Marvel evrenindeki tüm karakterleri öldürme kararı alır. Hikaye boyunca, Deadpool’un Spider-Man, Fantastic Four, Avengers, X-Men ve diğer pek çok ünlü Marvel karakteriyle acımasızca savaşıp onları öldürdüğünü görürüz. Hikayenin karanlık ve şiddet dolu tonunu mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Ben beğendim.
Deadpool - Marvel Evreni’ni Öldürüyor
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.