Alabaster Penitentiary #1

Nyla K
İngilizce

2025 74. kitabı
Okunma: 13 Ağustos 2025 22:33
Kaç yıldız vereceğim konusunda o kadar kararsız kaldım ki... Beş vermek istediğim ve bir vermek istediğim yerler oldu, dedim madem öyle ortalaması olsun. Konu bence çok ilgi çekici, okurken merak ettiğim heyecanlandığım çok yer oldu. Rahatsız olduğum yerler de çok oldu(özellikle ilk yarı). Sonra bir şey oldu ve ben tam bir nerdeyiz ne oluyoruz moduna girdim ki bence aslında çok etkileyiciydi ama aynı zamanda olmamış da. Burdan sonra açık açık olmasa da kitabın ilerleyişi hakkında ipuçları verebilir, o nedenle spoiler uyarısı koymuş olayım istemeyen okumasın. Ortada aşırı etkileyici bir ters köşe var ama bunu çaktırmamak için okuyucuya resmen yalan söylendi? Yani iki bakış açısıyla olması bence yanlış bir karar olmuş. Malum aydınlanmadan sonra rahatsız olduğum kısımların bir önemi kalmadı mesela ama sonrasında olanlar malesef biraz fazla absürt kalmış. Tamam, ben de kurgu okuduğumun farkındayım ama inandırıcı da olmasını isterim açıkçası. Açıklanmayan kısımlar var ve aslında açıklanmaması da biraz mantıklı ama insan merak ediyor... havada kalması hoşuma gitmedi mlsf Bu kitap konusunda biraz kafam karışık, beğendim mi beğenmedim mi bilmiyorum. Sadece şundan eminim, baya değişik bir deneyimdi
DistortedNyla K. · Nyla K · 20216 okunma