Tahsin Özmen

Tümünü Gör
10/10 puan verdi
-güneş de sanıyor ki bir tek o yanıyor.-
"Aşk, bir bedende iki kişi." “Ey aşk...! bir mucize gerçekleştir şimdi Şapkandan bir kumru havalansın Bana öyle büyük ki bu kalp, Gelsin yüreğime yuvalansın” Kitabı okurken sımsıcak bir yürek buldum. Yaşam kavgasının molalarında, sıcacık bir poğaça, buğusu üstünde demli bir çay, sevgi ve vefayla beslenmiş hoş bir muhabbet, zifiri
Düşünmek Yaşamın Pasını Silmektir
Düşünmek Yaşamın Pasını SilmektirTahsin Özmen · Karina Yayınevi · 2018511 okunma
Puan vermedi
öyleyse susmak niye, çocuklar uyumuyor ki; ölüyor, ölüyor!
"Ne çocuk işçiler, ne çocuk gelinler, ne çocuk mülteciler, ne çocuk ölümler olsun." Şair kimdir? "Hayal gücü geniş olan, duyarlı, duygulu kimse," diyor güncel sözlük. "Duyarlı"... Anahtar kelime bu olsa gerek! Bana kalsa dünya duyarlılığını dizelere aktaran kimse derdim. Dünyada akan kana, çocukların gözyaşlarına
Puan vermedi
Düşünmek yaşamın pasını siler mi gerçekten? "Aşk, bir bedende iki kişi." “Ey aşk...! bir mucize gerçekleştir şimdi Şapkandan bir kumru havalansın Bana öyle büyük ki bu kalp, Gelsin yüreğime yuvalansın” .. susturma yüreğini... kalkar her boran her sis... her şey unutulur en umutsuz bir anda yağan yağmur, toprakta capcanlı bir umut olur bir bahar dalının coşkusunu domur domur sana da verir elbet bir gün" Kitabın dili, üslubu tekniği gerçekten bir harika. Orijinal betimlemlemeler süslü özgün bir eser. Herkesin içindeki her şiiri sevip sevemeyeceğini bilemem ancak içinde toplumsal konulardan tutun da küresel ısınmaya kadar çok geniş bir alanda yazılmış birbirinden güzel şiirler var. Şu an satışta olmamasına çok üzüldüğümü de belirtmek isterim . Herkesin keyifle okuyacağına inandığım harika bir eser diyor yazara sonsuz teşekkürler ediyorum.
Düşünmek Yaşamın Pasını Silmektir
100 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.