Duyarlılıktan Doğan Güç / Jane Novak
Aşırı duyarlı olmak bir yetenek mi ceza mı yoksa? Kimi zaman bir zayıflık belirtisi olarak görülen bu özellik aslında nasıl güçlü bir armağandır. “Empat” olarak nitelendirilen bu insanlar beş duyudan fazlasına sahiptirler. Altıncı hisleri onların üçüncü bir gözü, kulağı gibidir.
Okuduğum bu kitap, aşırı duyarlı insanlar için duyusal aşırı yüklenme ve tükenmişlikten korunmaya dair bir rehber niteliğinde. Nefes egzersizleri, inceleme çalışmaları, özel aktivasyonlar ve araçlarla kendi gücümüzü merkeze alarak yaşamla olan sevgi dolu bağımızı güçlendirmek isteyen biz okurlar için
@serenadyayinevi kitapları zorlu yaşam yolculuğu için can simidi olmaya devam ediyor. İyi ki
#alıntılarım
“ Unutmayın; hayatta iki seçeneğimiz vardır. Biri size oynamak istemediğiniz bir rolü vermiş gibi bilinçsizce hayatın içinde olmak ya da şimdiki zamanda var olup gerçekliğinizin gözlemcisi olabileceğinizi fark edip onu yaratmaya başlamak.
Gözlemlemeye başlayın, absorbe etmeye değil.”
“ Herkes sendir, senin içinden çıkanlardır.” Neville Goddard
“ Zihinsel bir eyleme geçtiğinizde, hem yolculuğu hem de varış noktasını hizalamaya başlarsınız ve ikisi de önemlidir.”
@serenadyayinevi 🩵
#serenadyayınevi #janenovak #duyarlılıktandoğangüç #empat #empati #birdahaoku