Kişisel kitap arşivinizi oluşturmak, okurları, kitapları, yazarları ve konuları takip etmek için 2milyon+ okurun arasına katılın.
Akış

512 syf.
Soner Yalçın
Soner Yalçın
Efendi 2: Beyaz Müslümanların Büyük Sırrı
kitabında tarikatlardan , Yahudilikten , sebateyistlikten , Osmanlı’dan ve Türkiye ‘sen bahsetmektedir. Ama sanki zorlamayla yazılmış bir kitap. Bana pek inandırıcı gelmedi . İlişkiler zorlamayla kurulmuş.
512 syf.
Puan vermedi
Efendi 1 kitabında Türk siyahi tarihi anlatılmıştı.Bu kitapta ise Türk tasavvuf ve özelikle cemaatler ve önderleri hakkında bilgi sunmaktadır.Şaşırtıcı bilgilere sahip
528 syf.
Puan vermedi
Bektaşilik, Melamilik, cemaatler, tarikatler, şeyhler, şeyhlerin kim oldukları, yönetime nasıl ayar verdikleri, sorular, sorular ... Ve bizde ki sabetayistler, görünen görünmeyen ilişkiler...Çok tanıdık simalar, çıkarlar için göze alınanlar, ve muazzam kılıflar... Fevziye...
7.9/10 · 911 okunma
528 syf.
sahilde yürürken farklı bir şey aramaktan çok hoşlanırım. bir taş istridye ve alışılmışın dışında herhangi bir şey bulmak. düşündürür ve hikayesini canlandırırım kaybolurum suların için de. denizleri aşar okyanusun en uç noktasında buluşurum yıldızlar ile gece mavisi gökyüzünün yansımasında.
7.9/10 · 911 okunma
15 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.