Mehmet Ayhan
Eserde Peygamber Efendimiz’in (s.a.v) saadetli hayatından örneklerle, bir müslümanın günlük hayatında, ibadetlerinde, insanlarla iletişiminde nasıl davranması gerektiği anlatılıyor. İki bölüme ayrılan kitabın ilk bölümünde güzel ahlak ve önemi üzerinde durulurken ikinci bölümünde günlük hayatta Peygamber Efendimiz’in yaşantısı konu ediliyor.
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 18 dk.Sayfa Sayısı: 152Basım Tarihi: 2015Yayınevi: Semerkand
ISBN: 9786051590769Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

152 syf.
9/10 puan verdi
Unuttuğumuz bir çok değeri ve güzel davranışları aynı zamanda sünnetleri, hadisleri ve peygamber efendimizin bizlere verdiği tavsiyeleri hatırlamış oldum. Zaten kısa bir kitap. Okunmalı. :)
Efendimizin (sav) İzinde Günlük HayatMehmet Ayhan · Semerkand · 2015278 okunma
152 syf.
Puan vermedi
Bir insanın sabahtan akşama ve en son mezara kadar uygulayacağı genel Kural ve Kaideler ayet ve hadisler den alıntı yapılarak çok kısa net ve sıkıcı olmadan anlatılmış O yüzden dolayı ortaokuldan itibaren Tüm herkese öneriyorum özellikle günlük bazı dualara da yer verildiğinden çok güzel bir kitap şekillenmiş bulabilenler kesinlikle okusun postucu kitabı özelliği taşıdığını da belirtmek gerekir.
Efendimizin (sav) İzinde Günlük HayatMehmet Ayhan · Semerkand · 2015278 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.