Kar Serçesi 2

Müptela Yayınları

EFŞAN
2022 23. kitabı
Okunma: 14 Nisan 2022 15:46
Selam millet Bugün sizlere Kaan'ın ikinci kitabı olan Efşan ile geldim. Biliyorsunuz ki Kar Serçesi sersinin birinci kitabı Alaz'ı ben çok beğenmiştim. Birinci kitapta Alaz ve onun
Roman
2022 37. kitabı
İlk kitabı kadar depresif değildi. Daha çok olaylara yer verilmeye çalışılmış ama geçişler çok hızlıydı. Sürekli “Bu ne ara oldu?” demekle geçti vaktim . Ama akıcılığı güzeldi. Kitabın kendini okutması güzeldi. Sonu güzeldi. Yazarın kendini geçiştirebileceği ve iyi yerlere geleceği potansiyelini vermesi güzel. Okumak isteyenlere Alaz ve Efşan net tavsiyemdir .
1000k
2023 21. kitabı
Okunma: 06 Ekim 2023 11:41
#okudumbitti₺ Yazarın ikinci kitabıyla devam ediyorum. Bu sefer de olaylar bir kadının ağzından anlatılıyor. Efşan adında esas kızımız. Efşan gittiği barda esas oğlan Yağanla tanışıyor ve aşık oluyor.Her şey yolunda gidiyor derken de dedesinden miras kaldığını ve bir erkek kardeşi olduğunu öğreniyor. Tabi bunu duyunca şok oluyor. O an erkek kardeşini bulmaya karar veriyor. Alaz'la tanıştı. İlk başta kötü olsa da sonradan neyse ki anlaştılar. Hikaye genel olarak sevdim. Efşan'ın ağzından anlatılıyor. Alaz ve Nurbanu'nun yüzleşmesi güzeldi. Neyse ki konu tatlıya bağlandı. İkisi de okuldan mezun oldular ve evlendiler. Benan ve Beyhan adına da mutlu. oldum. Kardelen'in gitmesine de ben de çok üzüldüm. Baran'la ayrıldı. Ama ayrılma sebebini duyunca şok oldum. Kimi zaman hüzün kimi zaman da mutlu olduğum bir hikayeydi. Puanım 10 üzerinden 10.
Edebiyat & Roman