Hepimiz Gökyüzü Olmak İstedik #4

N. G. Kabal
Hazinesi ol okyanusun! Tanrıçalar, düelloları hepsinin sonunu getirecek bir oyuna çevirdiğinde, kılıçların yanı sıra aklın ve iradenin çarpıştığı bir ölüm dansı başlar. Sınırların ötesinden gelenler, lordları ve vârisleri yerinden etmek için kan dökmeye hazır. Su Krallığı kayıp uygarlığı ve tahtını geri istiyor. Nova kapıyı açmak istiyorsa zor bir seçim yapmalı. Ateş Krallığı harlanırken Hava Krallığı’ndan gelen beklenmedik haber mücadelenin seyrini değiştirir. İsyan etmek için an kollayan Toprak Krallığı boyun eğmemekte kararlı. Arenada, suların altında, aklında ve kalbinde herkesi kurtarmaya çalışan Nova, ilk ve son savaşı için tüm gücünü kullanmak ve kim olduğunu kabul etmek zorunda.
ISBN: 9786256932913Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

736 syf.
10/10 puan verdi
Ön uyarımı yapayım spoiler olacak.
Kitabı bitirdiğimde Nova’yla gerçekten gurur duyduğumu hissettim. Gerçekten her şey için o kadar çabaladı ve başardı ki… Kitap mutsuz bir sona sahip olsa da muhtemelen yazar bunu bize sindirirdi ama her şey o kadar güzel bitti ki hislerimi ifade etmekte zorluk yaşıyorum. Her zaman geri döneriz demişlerdi. Kitapta Nova - Daren ilişkisi ve Arın
Efsaneler ve LanetlerN. G. Kabal · Dex Kitap · 2024293 okunma
736 syf.
7/10 puan verdi
çok şükür bitti
Bir serinin daha sonuna geldik. Bu kitabın serideki en beğendiğim kitap olduğunu söyleyebilirim ama bu beğenmediğim kısımları olmadığı anlamına gelmiyor o yüzden uzun bir inceleme sizi bekliyor. ~SPOİLER~ Sonunda düelloları okuyabildik. Düello sahnelerine bayıldım, çok iyi yazılmış. Nova'nın sırlarını
Efsaneler ve LanetlerN. G. Kabal · Dex Kitap · 2024293 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.