“Elbet bir gün buluşacağız, bu böyle yarım kalmayacak.” ne güzel söylemiş Zeki Müren..
Öncelikle bu kitabın yazarına sayın Osman Yavan’a tebriklerimi iletir, yazarlık dünyasında başarılarının devamını dilerim.
Kitabın gerçek bir hikaye’den alınıp, biz okuyanları akıcı dili ile birleştirip olayların,karakterlerin,yer ve zamanın,duygu ve düşüncelerin nasıl dışa yansıtıldığını güzel bir şekilde aktarıyor.
Çocukluk çağındaki karakterlerin nasıl ve ne şartta yoksulluk içinde büyüdükleri,acı tatlı bir şekilde hepimizin içindeki “küçük çocuğu” hafızasında tekrar canlandırıyor.
Masum ve günahsız çocukların,taze filizlenen umutları,mutlulukları ve coşkuları—buna karşılık onları dinlemeyen sözde “büyüklerimiz” maalesef ki toplumumuzda yığınla var.
Bitmek bilmeyen cinayetler,tecavüzler,kavgalar hepimiz biliyoruz ki en çok da çocukları etkiliyor ve bir daha hiç unutmamak üzere içlerinde travma oluşuyor.
Her bir çocuk güçlü bir geleceğin teminatıdır.Onları yanlış yaptığında kızmayalım, uyaralım güzelce.Anne ve baba doğru,yanlış ne yaparsa çocuk da aynısı yapar
Bilinçli olalım, kavga etmeyelim, huzurumuz ve neşemiz hep daim olsun.
Çünkü çocuk ne görürse onu yapar.
Saygılarımla…