Eylül 2016
Salon Yayınları
Sıralamalar

2024 6. kitabı
İnsanın kafasını dağıtan, okurken sizi sıkmayan, hemen okuyup bitirebileceğiniz bir kitap arıyorsanız bu kitap tam size göre diyebilirim. Konusuna kısaca değinmek gerekirse; ikiz kız kardeşi hasta olan Bahar, Ayşegül ise kardeşini bundan kurtarmak için anlaşmalı bir evliliği yaparak olaylar akabinde gerçekleşmektedir. Bu evlilik aşka dönüşerek diğer karakterlerin de aşk hayatlarının hikayeye dahil olmasıyla birlikte kurgu çeşitliliği artmaktadır. Yazarın kalemine sağlık, tüm okurlara tavsiyemdir.
Emanet
Emanet
Ayşegül Kalay
Ayşegül Kalay
2019 292. kitabı
Okunma: 19 Haziran 2019 12:53
Çerez kitaplar dediğimiz insanın kafasını dağıtan, okurken sizi sıkmayan bir kitap arıyorsanız bu kitap tam size göre. Ayşegül Kalay'ın diğer kitabı da çok güzeldi. Bu da biraz Türk filmi tadı vardı. Su gibi akıcı olan ve sizi okurken hiç sıkmayan bir kitap. Romantik mi romantik dram da yüklü bir kitap. Birisi kardeşini kurtarmak istiyor , diğeri ise kızını ve istemedikleri bir evlilik ve beklenen emanet olan bir hamilelik... İyi okumalar....
Çok güzel
2022 1. kitabı
Okunma: 20 Mart 2022 17:55
Kitap çok güzel çerezlik bir kitap Kısaca Konusu: ikiz kız kardeşi hasta olan Ayşegül kız kardeşini kurtarmak için anlaşmalı bir evlilik yapar ve bu evlilik aşka dönüşür
2020 18. kitabı
Sevdiğim kitaplar arasında yerini aldı, yazarın kalemine sağlık :) Kimsesizler yurdunda büyüyen, sonrasında zorlu bir hayat mücadelesine atılan ve birbirlerinden başka hiç kimsesi olmayan iki genç

Ayşegül KalayYazar · 3 kitap
17 Mart 1992, Diyarbakır doğumludur. İlkokul ve ortaokul öğrenimini Diyarbakır’da, lise öğrenimini ise Gaziantep’te gerçekleştirmiştir. Dicle Üniversitesi, Radyo ve Televizyon Programcılığı mezunudur. Çocukluğundan beri sinemaya düşkündür ve senaryo yazımı en büyük tutkusudur. Zamanla kitaba olan bağımlılığı çoğalınca, senaryonun yanında sosyal medya platformlarında roman da yazmaya başlamıştır. En büyük hedefi, bir gün kendisinin yazdığı bir senaryoyu beyaz perdede görebilmektir.