Felaket Henry Ölüleri Diriltiyor

1 Kişi
Okunma
Beğeni
Görüntülenme
Güm! Pat! Çtonk! Felaket Henry’nin çevirdiği dolaplar başınızı döndürecek. Gülmekten kırılacaksınız!
102 sayfa

102 syf.
9/10 puan verdi
felaket henry'nin bütün kitaplarını okudum desem yeridir. kütüphaneye gittiğimde elim hep onlara uzanırdı. biraz çocuk kitabı ama olsun yine de eğlenceli ve komik. henry'nin peter'a yaptıklarını okudukça gülesim geliyor. kitaplar resimli ve yazıları biraz büyük.
Felaket Henry Ölüleri Diriltiyor
Felaket Henry Ölüleri DiriltiyorFrancesca Simon · İletişim Yayınları · 20137 okunma

Francesca Simon
Francesca SimonYazar · 43 kitap
St Louis, Missouri'de doğdu. Çocukluk yıllaırnı Kalifornia'da geçirdikten sonra Yale ve Oxford üniversitelerinde Ortaçağ tarihi üzerine eğitim aldı. Sunday Times, Guardian, Telegraph, Mail on Sunday, Vogue gibi gazete ve dergilerde serbest gazeteci olarak çalıştı. 1989'dan itibaren tüm zamanını çocuk kitapları yazmaya ayırdı ve bugüne kadar elliyi aşkın kitap kaleme aldı. Simon 2008'de Felaket Henry ve Karadamı Yeti ile Galaxy British Book Awards En İyi Çocuk Kitabı Ödülü'nü aldı. Halen kocası, oğlu ve köpeği ile birlikte Londra'da yaşıyor. Felaket Henry dizisi, dünya çapında 24 ülkede yayımlandı ve toplam 15 milyon adet sattı. Dizi, çizgi filme uyarlanarak televizyonlarda da gösterildi.
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.