Tahmini Okuma Süresi:
8 sa. 10 dk.
Sayfa Sayısı:
288
Basım Tarihi:
2017
Yayınevi:
Zengin Yayıncılık
ISBN:
9786058253681
Ülke:
Türkiye
Dil:
Türkçe
Format:
Karton kapak
Reklam

Yorumlar ve İncelemeler

Kara Ocak
Puan vermedi·288 syf.··
2022 26. kitabı
·
5 günde okudu
·
Okunma: 26 Kasım 2022 10:14
Yirminci yüzyılın bu coğrafyada soğuk, yırtıcı, vahşi ve ölümcül savaşlarla başlamış , zaman zaman ara vermiş yüzyıl sonlarına doğru vahşet, korkunç yüzünü tekrar göstermişti. Azerbaycan'da 20 Ocak 1990'da Bakü Katliamı Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti'nin başkenti Bakü'de Azeriler tarafından işlenen Bakü ve diğer illerde kadın ve çocuk ayırt etmeden yaptığı katliamın kurbanları anlatıyor.
FerizeYurtseven Şen · Zengin Yayıncılık · 20176 okunma
6/10
·288 syf.·
2022 36. kitabı
İyun ayının son kitabı ilə gəldim. Bu gün 30 iyun milli sevgililər günüdür. 1989-cu ilin bu günündə İlham və Fərizə həyatlarını birləşdirərək ailə qururlar. Bir- birlərini dəli kimi sevən bu iki gənc
FerizeYurtseven Şen · Zengin Yayıncılık · 20176 okunma

Yazar Hakkında

Yurtseven ŞenYazar · 8 kitap
Yurtseven ŞEN, Baba tarafından Güney Azerbaycan, Anne tarafından Karabağ göçmeni bir ailenin oğlu olarak 1976 yılında dünyaya gelmiştir. Çocukluktan beri yazdığı şiirleri 2009 yılında “Yurtsever Şiirler” adı altında yayımlanan ilk kitabında toplamıştır. 2012’de “Dilimin Ucundakiler” ve 2014 yılında ise “Üşüyen Güneşin Yansıması” ile “Ya Zillet Ya Hürriyet” kitaplarını çıkarmıştır. “Ya Zillet Ya Hürriyet” Kitabında, tarihi Kerbela olayını günümüz Türkçesi ile kronolojik şekilde, manzum olarak anlatmıştır.