Fatma Kılınç
Geçmiş ardımda eli kanlı bir şekilde bekliyordu. Şimdim ise korkuyla bana bakıyordu. Fakat ben ne geçmişimden gidebiliyordum ne de şimdim de kalabiliyordum. Arafta sıkışıp kalmış bir ruhtum adeta bu evrende. Düşüncelerim bir süre sonra beni ezip geçerek yerle yeksan ediyordu. Peki benim gibi arafta kalmış insanlar ne yapmalıydı, nasıl kurtulmalıydı bu durumdan? "En büyük hazinen benim ellerimde. O da ne mi? Geçmişin..."
Tahmini Okuma Süresi: 4 sa. 5 dk.Sayfa Sayısı: 144Basım Tarihi: 1 Aralık 2023Yayınevi: Bengisu Yayınları
ISBN: 9786259416625Ülke: TürkiyeDil: TürkçeFormat: Karton kapak

144 syf.
9/10 puan verdi
Geçmişin Çığlıkları
Selamsız sabahsız bir romanla geldim: Geçmişin Çığlıkları! Adı kadar acı, vakti kadar kırmızı... Başta deneme türüne yakın olduğu için beni irite etmişti, artık deneme severlerin bayılacağına eminim; üstünden geçeyim derken beni bile cezbetti, ki normalde deneme yazılarından hiç haz etmem. Tabii yazımından ziyade... Hazan, kitabın ana karakteri; kitap da tam hazan vakti. Sürekli dökülen yapraklar, hissettirmeden vuran soğuk rüzgar... Yazar, dökülen her yeni yaprakta bir tohumla geliyor. Bir değil binbir bakış açısı sunuyor. Bu beni çok çekti doğrusu. Not: Altı çizilesi tonla alıntı var!
Geçmişin Çığlıkları-1Fatma Kılınç · Bengisu Yayınları · 202330 okunma
144 syf.
10/10 puan verdi
GEÇMİŞİN ÇIĞLIKLARI 1
Bugün Fatma Kılınç'ın kaleminden #geçmişinçığlıkları kitabıyla geldim. Hazan küçük yaşta annesini kaybetmiş babası ise bundan Hazan'ı sorumlu tutarak onu bırakıp gitmiştir.Abisi ile birlikte yaşayacağını düşünen Hazan abisinin de onu bırakması ile en zor zamanlarını yaşamıştır.Kimsesizler yurdunda Yağmur ile tanışmış onunla dost hatta kardeş gibi büyümüştür.Hazan bu zorlu mücadeleyi asla bırakmamış ve psikolog olmuştur.Ancak on yıl önce yaşadığı o korkunç olayı unutamamıştır. Dostu kardeşi bildiği Yağmur 'u evde öldürülmüş bir şekilde bulmuştur.Bir gün kliniğe akademide öğretmeni olan Özgür gelmiştir. Yaşadığı bu korkunç olay ile ilgili ona şok olacağı bir gerçeği söyler ve olayları çözmesi için yardımcı olur. Kitap geçmiş ile gelecek arasında gidip geliyor.142 sayfalık çok sürükleyici bir kitaptı.Her şey noktalandı dediğim yerde olayın aslında çok başında olduğumuzu anladım.İkinci kitabının da en kısa zamanda gelmesini bekliyorum. Yazarımızın kalemi daim olsun.✓
Geçmişin Çığlıkları-1Fatma Kılınç · Bengisu Yayınları · 202330 okunma
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.