Bilal Doğan
Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.s.) ile ilgili her din ve ırktan, her kesimden insan asırlardır olumlu ya da olumsuz bir şeyler yazmıştır. Bu tür yazılar hâlâ yazılmaktadır ve gelecekte de yazılacaktır. İslâm âleminde Allah Resûlü ile ilgili yazılmış eserler genelde bir hayat hikâyesi şeklinde işlenmiştir. Gençlere yönelik kaleme aldığımız bu kitap ise Allah Resûlü’nün hayatını klasik ve kronolojik tarzda anlatan eserlerden farklı olarak soru-cevap yöntemi ile hazırlanmıştır. Bu yönüyle siyer çalışmalarına bir yenilik katan eserimizde gayemiz, Allah Resûlü’nün güzel örnekliğini hayata aktaracak pratik soru ve cevaplara odaklanmaktır.
173 sayfa · İlk Yayın Tarihi: Kasım 2022

173 syf.
9/10 puan verdi
Kısa süre içinde okunabilecek Peygamber efendimizin özel hayatını, ibadet hayatını, toplumsal bakışını gösteren güzel bir kitap. Severek okudum. Tavsiye edilir.
Gençler İçin 99 Soruda Peygamberimiz
Gençler İçin 99 Soruda PeygamberimizBilal Doğan · Türkiye Diyanet Vakfı Yayınları · 089 okunma
173 syf.
Puan vermedi
Akıcı, açık ve sade bir dille yazılmış bir iki günde bitirilebilir. Güzel değerli bilgiler barındırıyor. Peygamber efendimizi merak edenler için tavsiye ederim .
Gençler İçin 99 Soruda Peygamberimiz
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.