Emine Şenlikoğlu

8.110 üzerinden
297 Kişi · 43 İnceleme
10/10 puan verdi
Okumanızı tavsiye ederim
İslam dini hakkında bazı sorunlara cevap vermek amacıyla kaleme alınmış bulunmaktadır. Yazara göre, bu sorular İslam dinini tezyif ve özellikle gençlerin dini tutumlar elde etmelerini önlemek maksadıyla tevcih olunmaktadır. Bu soruların cevapları, uygun bir şekilde verilmediği ve devlet okullarında yapılan din eğitimi bu bakımdan etkisiz olduğu için özellikle yüksek öğretim gençliği, soruların cevabını bulamamakta ve böylece sorularla onların imanlarının yok edilmesine çalışılmaktadır. Gerçekten de kitap, baştan sonuna kadar belirtilen biçimde vazedilmiş sorulara cevapları ihtiva eylemektedir. Sevgiyle kalın.. Keyifli okumalar.. Doğruyu öğrenip hakikati yaşaya bilmemiz dileğiyle.. ..... ~...
Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar
Gençliğin İmanını Sorularla ÇaldılarEmine Şenlikoğlu · Mektup Yayınları · 20101,840 okunma
Puan vermedi
İlk incelememm
Bismillahirrahmanirrahim Öncelikle Emine Şenlikoğluyu nasıl tanıdığımdan bahsetmek istiyorum: Mbb gençlik merkezinde söyleşisi düzenlenmişti. Ben başka biriyle karıştırdım staj yaptığım kurumdan kaçıp katıldım başka biri çıktı ve hatta öyle bir söyleşi oldu ki baya etkilendim. Öncelikle çocukluk yılları nasıl geçtiğini anlattı baya yorucu bir
7/10 puan verdi
Diğer kitaplarına oranla daha iyi, katılıp katılmamak size kalmış ama değişik soru ve cevapların yer aldığı ilginizi çekebilecek bir kitap. Daha objektif olup bilimsel cevaplar verilebilseydi aslında daha çok okunmaya değer olabilirdi.
400 syf.
9/10 puan verdi
Kitap hakkında söylenecek çok şeyler var ancak özetle şunu belirtsem yeterli olacaktır."Kuranı güzel okuyana ödül, anlatana da kodes"adalet(sizlik)i eylemi gerçekleşmiş!..
Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar?
Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar?Emine Şenlikoğlu · Festival Yayıncılık · 20171,840 okunma
400 syf.
10/10 puan verdi
soru cevap şeklinde bilgi içerikli bir kitaptır Okuyup rahatlıkla arkadaşınıza tavsiye edebilirsiniz. Akıl sahibi insan şunu kabul etmek mecburiyetindedir ki, mükafatı hak eden cenneti , cezayı hak eden de cehennemi kazanmıştır.
Gençliğin İmanını Sorularla Çaldılar?
30 öğeden 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.